Annonce

Anbefaling: Legetøj til 2-årige – BRIO Light Up Rainbow

Legetøj til 2-årige

Her kommer en anbefaling af legetøj til 2-årige. Eller faktisk helt ned til 18 måneder. Vi har nemlig fået lidt nyt Brio legetøj til samlingen herhjemme, som jeg vil fortælle lidt nærmere om. Nemlig Brio Light Up Rainbow sættet.

Brio Light Up Rainbow

Brio Light Up Rainbow er en nyhed, som kombinerer Brio togbanen med en innovativ måde at styrke læring og aldersudvikling på. Det er nemlig legetøj der, allerede fra 18 måneders alderen, introducerer barnet for farver og sekvensering. De lærer hvad det vil sige at udføre en handling, som fører til en ny handling.

Brio Togbane

Jeg tænker at I alle kender den klassiske Brio togbane i træ. Vi har en hel kasse fyldt, da både Casper og jeg har haft det som børn. Nu er det gået i arv til drengene og vi har suppleret med lidt nyt. Det er altid et kæmpe hit når det bliver taget frem og det er noget hele familien kan samles om at lege med. Faktisk er det også noget af det legetøj som jeg synes er sjovest at lege med. Det smitter helt sikkert også af på dem.

Legetøj til 2-årige

Funktioner

Sættet består af en sky, en regnbue, 4 togspor og et tog. Barnet lærer om sekvensering ved at køre toget gennem togsporene. Farverne lyser op og viser hvilken vej toget skal køre. Når man følger farven, lyser samme farve op i regnbuen og der spilles en melodi. Når man har fået alle 4 farver i regnbuen til at lyse, og man dermed har gennemført, begynder regnbuen at spille musik.

Tal og farver

Ebbe er 2,5 år og er for tiden meget optaget af både tal og farver. Derudover elsker han alt med hjul på, så sættet er en god kombination af leg og læring for ham.

Brio legetøj

Kvalitets legetøj

Som nævnt først i indlægget, så er Brio kvalitets legetøj, som kan gå i arv gennem generationer. Jeg elsker at Ebbe og Uffe kan lege med det samme, som Casper og jeg har leget med som børn. Samtidig er det dejligt at kunne bygge videre på vores samling, med nye og innovative tilføjelser som Light Up Rainbow sættet.

Legetøj anbefaling

Produktet er lavet af FSC-certificeret bøgetræ og I kan købe det lige her.

Læs mine øvrige Mommy indlæg her.

Del med nogen du holder af
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Andre interessante indlæg
Aarhus: Café Fika
Indret med farver – Sådan...
Barsel (som selvstændig)
Frisør ANBEFALING Aarhus: AS Hair...
Interview med Simone fra AS...
Interview: Frivillig i Afrika
Pizza på grill – Opskrifter...
Graviditets garderoben – Webshops og...