Annonce

Legetøj og ønsker til en 2 årig

Et indlæg der har været meget efterspurgt, har været en opfølgning på mine legetøjs indlæg. Det er så dejligt når I skriver og spørger efter indlæg. Så ved jeg hvad der interesserer jer og at I kan bruge dem. At jeg så har været lidt langsom til at få det lavet denne gang er en anden sag. Ebbe blev trods alt 2 år i Juli måned. Men nu har jeg samlet hans ultimative favorit legetøj i dette indlæg. Forhåbentlig i tide til jule ønskelisten.

Indlægget indeholder reklamelinks.

Legetøj 2 år

Bruder maskiner

Ebbes ultimative favorit legetøj er hans maskiner. Han kan bruge evigheder på at ligge på gulvet og køre med dem. Favorit mærket hjemme hos os er Bruder. Man kan ofte være heldig at finde dem brugt på Marketplace. Vi har to lastbiler der er købt brugt. Favoritterne er dog den store skraldebil og en rendegraver.

Legetøj 2 år Bruder

Playmobil

Til hans fødselsdag ønskede vi os også Playmobil. Jeg tror de anbefaler det til 3-4 år og opefter, da der er mange små dele. Dem har vi bare taget fra og så leger han med selve køretøjerne. Han er glad for brandbilen og politibilen, som også har lyd.

Brio togbane

Togbaner

Vi har både Duplo og Brio togbane, da Casper har haft begge dele som barn og så har vi bare samlet videre på det. Men det er selvfølgelig rigeligt at have en af delene. Ebbe leger godt med begge dele, så jeg tror det er smag og behag. Vi har netop fået dette sæt til Brio togbanen, så man også kan køre med batteridrevet tog på det.

Magnatiles

Schleich

Schleich dyrene bliver brugt flittigt og har gjort det længe. Vi har denne indhegning og ellers bare en masse forskellige dyr. Både bondegårds dyr, vilde dyr og dinosaurer.

Magnitiles

Da jeg efterspurgte legetøjs ideer på Instagram til hans fødselsdag var der virkelig mange der anbefalede Magnitiles. Jeg har købt to pakker til en start. De er også gode at lege med sammen med Schleich dyrene, hvor man f.eks. kan lave ekstra indhegning, vogne osv. til dyrene.

Kreativ leg

Da jeg hjemmepassede Ebbe legede vi næsten dagligt med krea legetøj. Det er lidt mere begrænset nu hvor han går i dagpleje, da han oftest bare gerne vil køre med sine maskiner når han kommer hjem. Men vi er stadig glade for modellervoks og tegnesager.

Modu

Modu

Apropos køretøjer, så bruger vi især vores Modu Dreamersæt til at bygge forskellige køretøjer med. Biler, racerbiler osv. Det har jeg skrevet meget mere om i indlægget her.

Udendørs leg

Årstiden er ikke til at vi har en masse forskelligt udendørs leg. Vi bruger mest legepladserne i området og så elsker han at køre på sin løbecykel. Vi har denne cykelhjelm til. Derudover overvejer vi om julegaven fra os skal være et løbehjul.

Tumlemadras

Hvis man synes ens børn har rigeligt med legetøj, kunne en fælles gave til hele familien måske være en tumlemadras. Vi bruger vores rigtig meget til både leg, tumle, afslapning osv.

Legetøj 2 år

I må meget gerne fortsætte i kommentarfeltet og dele jeres børns favorit legetøj.

Læs også:

Legetøj og aktiviteter til baby 3-6 måneder

Legetøj og aktiviteter – Baby 6-9 måneder

Legetøj og aktiviteter – Baby 1 år (+ fødselsdagsønsker)

Legetøj og aktiviteter til en tumling på 1,5 år

Del med nogen du holder af
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Andre interessante indlæg
Grød, mos, kød og fisk...
Opstart af grød & mos...
Vores billedvægge og en oversigt...
Guide: Sådan laver du en...
Anbefaling: Legetøj til 2-årige –...
Sådan får du ekstra lommepenge...
Indretning af træ terrasse i...
Spa anbefaling: Vejle Fjord