Annonce

Legetøj og aktiviteter – Baby 6-9 måneder

Nu er det på tide med et opfølgende indlæg, med legetøj til baby på 6-9 måneder. Det sidste legetøjs indlæg lavede jeg da Ebbe var 6 måneder. Han leger stadig med mange af tingene fra det indlæg (bortset fra aktivitets stativet), så der er også inspiration at hente. I dette indlæg vil jeg fremhæve de ting der er kommet til siden.

Han er stadig glad for at synge og danse og leger generelt bedst når der er børnesange tændt imens. Han elsker at læse i bøger. Altså hvor vi læser højt og han hjælper med at bladre. Især føle bøger med pels i. Vi har arvet en del bøger fra mine niecer og så overvejer jeg selv at købe “Min meget store sansebog” (reklamelink), som en læser anbefalede. Alt skal stadig undersøges med munden og når gummerne klør, blir der virkelig bidt til.

Børne bøger

Stabelklodser og ringe

Jeg har købt nogle brugte stabelklodser på Instagram og dem elsker han at vælte. Jeg har fundet et alternativ her (reklame link).

Stabelringene er også et hit. Vores er fra Wooden Story og Søstrene Grene. Find et alternativ her (reklame link).

Legetøj 6-9 måneder

Legetøj 6-9 måneder

Sansegynge

Sansegyngen (reklame link) har jeg allerede delt et par gange på Instagram. Ebbe elsker den. Både til vilde snurreture og til afslapning når han er træt. Den er virkelig en god aflastning og et godt alternativ til at sidde på mors (eller fars) arm.

Madrassen vi har i gyngen er fra Konges Sløjd.

Konges Sløjd legetøj

Udover de forskellige mindre stykker legetøj, som jeg allerede har fremhævet i et tidligere indlæg, så vil jeg lige nævne de her tre favoritter.

Konges Sløjd bold – Troede til at starte med, at jeg havde lavet et fejlkøb, da han ikke var specielt vild med denne bold. Men pludselig er den det første han griber efter når han ligger på legetæppet. Han elsker når vi spiller bold frem og tilbage til hinanden, især efter at han er begyndt at kunne sidde selv. Bolden er god at gribe fat i og god at bide i når gummerne klør.

Bidering – En lille kanin lavet af naturgummi, som er virkelig god når der er tænder på vej. Den har nemlig små teksturer som kan klø gummerne.

Bobles bolde (reklame link) – Boldene fra Bobles hitter lige nu. Især den helt lille som han selv kan få fat omkring. De blir nok endnu sjovere når han begynder at kunne kravle efter dem.

Legetøj 6-9 måneder

Bobles figurer

Ebbe kan få meget tid til at gå med at ligge på gulvet og få de forskellige Bobles figurer (reklame link) til at bevæge sig. Vi bruger den der hedder “Kyllingen” til kravle øvelser, men ellers er der ikke en bestemt der er favorit. Han leger med dem alle. De fleste af vores er købt brugt, da de kan vaskes grundigt i vand og sæbe.

Schleich dyr

Schleich dyr

Jeg har købt et par Schleich dyr, selvom det måske er lidt tidligt. Kan se at der står fra tre år, men jeg havde læst at andre på Ebbes alder var vilde med dem. De er ikke det første han griber efter, men han synes de er meget spændende. Især når de ligger i en kasse og han selv kan tage dem op.

Jeg synes de er så fine detaljerede og gode til at lære de forskellige dyr og dyrelyde at kende.

Liewood sand sæt

Sandkasse og sandsæt

Vi har netop købt en sandkasse til Ebbe, men mangler stadig at få købt sand. Men sandsættet er klar og han elsker allerede at lege med især spanden. Jeg kunne selvfølgelig ikke stå for de fine farver.

Legetøj 6-9 måneder

Sangkuffert

Min veninde @annaoxlund har lavet den fineste sangkuffert til Ebbe. Med laminerede børnesange og små hæklede figurer der passer til. Den indbyder til masser af sang og Ebbe elsker den.

Øvrig legetøj/aktiviteter

  • Kravlebold med lyd fra Vtech (reklame link) er stadig et kæmpe hit og vi er næsten ikke blevet trætte af at høre på den…
  • Syng sammen” (reklame link) bog med melodier.
  • Kasser – Ebbe elsker at legetøjet er i kasser, så han selv kan tage tingene op. Vi bruger Aykasa, da de også er pæne at have stående.
  • Vi er begyndt at være en del udenfor, nu hvor vejret bliver bedre. Han elsker at gynge og at sidde i græsset og få lov at pille ved jord og græs. Ofte har vi en lille snack med ude, som f.eks. en bananpandekage.
  • Vil også lige fremhæve disse legetøjs kopper (reklame link) igen, som han altid leger med i badet.
  • Derudover er alt der ikke er legetøj vældig interessant for tiden. Grydeskeer, skuffer der kan åbne og lukke, gardiner man kan lege “tittebøh” i, fjernbetjening, vores telefoner osv.

Del meget gerne hvad jeres børn har været glade for i denne alder ♥

 

Del med nogen du holder af
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments
Andre interessante indlæg
Legetøj og aktiviteter til en...
REJSE GUIDE BALI – Ubud,...
Stue: Sådan får du tv’et...
Ny cykel på budget
Guide: 10 tips til at...
Graviditetsdagbog uge for uge fra...
Udskydning af bryllup: Koordinering og...
Etsy fund: Smart opbevaring af...