Lamper og sengetøj på budget (+ rabatkode til Ellos)

Reklame Ellos.

Da Ellos kører med -30% på den dyreste vare, tænkte jeg at jeg lige ville vise lidt favoritter derfra, i form af lamper og sengetøj. Både lidt fra vores eget hjem og lidt inspiration til nogle lamper, som jeg går og drømmer om at tilføje i huset.

Lamper er virkelig en nem måde at få noget hygge ind i indretningen på, og jeg vil næsten sige at man ikke kan få for mange. Det samme med sengetøj. Det er noget jeg ofte forelsker mig i. Nu hvor vi har fået Ebbe, er det rart at have en del at skifte imellem, så vi ikke skal vaske hele tiden.

Lamper og sengetøj på <strong>budget</strong> (+ rabatkode til Ellos) 1

Lamper

Lamperne jeg vil vise jer, er Oxford lampen fra Ellos, som vi både har som sengelamper i soveværelset og som lamper over spejlene i vores badeværelser. Jeg elsker det matte, industrielle udseende de har. Det passer godt til de andre ting i vores indretning. Sorte armaturer, sort brusevæg og i soveværelset vores glasvæg.

Lamper og sengetøj på <strong>budget</strong> (+ rabatkode til Ellos) 2

Sengetøj

Sengetøjet er også fra Ellos, men det er ved at være gammelt. Har dog fundet to fine alternativer, som stadig kan fås. Jeg er ret vild med den afdæmpede lyserøde farve på begge sæt.

Lamper og sengetøj på <strong>budget</strong> (+ rabatkode til Ellos) 3

Lamper og sengetøj på <strong>budget</strong> (+ rabatkode til Ellos) 4

Lamper og sengetøj på <strong>budget</strong> (+ rabatkode til Ellos) 5

Jeg har også lige linket til nogle fine lagner nedenfor, da det er noget jeg selv trænger til at få købt i nogle fine farver. Synes hvide lagner kan være lidt for markante, når man har farvet sengetøj på.

Lamper og sengetøj på <strong>budget</strong> (+ rabatkode til Ellos) 6

Sengesæt Luna Chambray i vasket bomuldspercale // Kuvertlagen Basic i økologisk bomuld // Sengesæt Rania i vintagevasket bomuld.

Lamper og sengetøj på <strong>budget</strong> (+ rabatkode til Ellos) 7

Lamper og sengetøj på <strong>budget</strong> (+ rabatkode til Ellos) 8

Som I kan se, så falder jeg meget for de sorte industri væg lamper. Men jeg har også fundet to virkelig fine loftslamper.

Den hvide kunne være så flot i et soveværelse og den sorte til en gang eller et køkken. Vi har haft meget svært ved at finde pæne loft lamper, som hænger helt oppe ved loftet. Jeg synes at den sorte er et ret godt bud på sådan en.

Lamper og sengetøj på <strong>budget</strong> (+ rabatkode til Ellos) 9

Væglampe Oxford // Væglampe Edgar // Væglampe Oxford Small // Loftlampe Avery // Væglampe Evan // Plafond Scott // Bordlampe Milton

Lamper og sengetøj på <strong>budget</strong> (+ rabatkode til Ellos) 10

Rabatkode

Brug koden 403455 og få -30% på den dyreste varer. Gælder ikke nedsatte varer og møbler.

Læs også: Før og efter indretning med farver i nybyggeri

 

Del med nogen du holder af
Kommentarer

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments
Andre interessante indlæg
Pizza Fredag – Opskrifter på...
B. Copenhagen – Nye favoritter...
Kosttilskud jeg tager imens jeg...
Søskendevogn: Bugaboo Donkey Duo 3...
Om et knust hjerte der...
Sprog 20 måneder – Bekymringer...
Mine mål og drømme for...
Mit ammeforløb og tips fra...