Quantcast

Loppefund: Lamper jeg har købt brugt

DSC01192

Jeg har købt ret mange lamper på det seneste. Både fordi vi har skiftet nogle ud men også fordi vi har tilføjet flere. 3 af vores lamper herhjemme er købt på dba. Man kan simpelthen finde så mange fine lamper derinde.

DSC01180

Vores Louis Poulsen pendel er efterhånden gammel. Jeg kan huske at jeg forelskede mig i en lignende på Instagram og en hurtig søgning på dba gjorde at jeg havde denne i hænderne få dage senere. Der er ret mange til salg på dba lige nu og de er også ofte at finde på diverse loppemarkeder. Vi har sat en sort stofledning i vores.

DSC01185

Sakselampen er nyeste køb. Det er en nyproduceret , så derfor kunne jeg få den til 600,- Der findes virkelig mange fine sakselamper på dba, men da de er blevet meget populære løber de hurtigt op i flere tusinde kroner, hvis det er de gamle Dresden, Bauhauss eller Christian Dell. De er til gengæld også virkelig lækre. Vores er fundet hos denne sælger, som stadig har en til salg.

DSC01186

Messing lampen er også købt efter vi flyttede ind i den nye lejlighed. Man kan faktisk være heldig at finde mange lignende, da de ofte er kamuflerede med gamle (grimme) skærme. Her er skærmen fjernet og i stedet sidder der en smuk glødepære. Perfekt til vores læsehjørne 🙂 Find lignende her.

DSC01188

Jeg håber I nyder påsken ♥ Vi har brugt formiddagen hos Caspers far og kæreste, som inviterede på virkelig lækker påskebrunch. I morgen tager jeg turen til Sønderjylland, ned til mine forældre. Faktisk i 5 dage. Casper har desværre travlt på studiet så han kan ikke komme med. Jeg håber at jeg kan finde noget at blogge om imens jeg er dernede, jeg har nemlig ikke nået (okay jeg har haft masser af tid) at planlægge nogle indlæg. Men jeg håber vi blogges ved 🙂

Hvis der er noget konkret I tænker der kunne være fedt at få et indlæg om, så skriv endelig 🙂

Del med nogen du holder af
Del på facebook
Del på pinterest
Del på email
Kommentarer

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments
Andre interessante indlæg
Bordplade efter mål – Vores...
10 ting du kan gøre...
Hørning: Om at flytte til...
2 måneder som mor til...
Aarhus guide: Børnevenlige steder at...
Pizza på grill – Opskrifter...
DIY Guide: Behandling af træterrasse...
Mælkefri kost og refluks
Tjekliste: Mine musthaves til baby...
Weekend ophold nær Aarhus: Langhoff...
Mini guide til Sønderjylland: ...
Baby 1 år: Status på...