Filterkaffe med Chemex Kaffebrygger

Indlægget er sponsoreret af HomeBarista.dk
dsc03279


dsc03281
Søndage er efter min mening beregnet til masser af kaffe drikkeri i sofaen og lange gåture, og det var lige præcis hvad vores søndag indeholdt. Vi havde nemlig bestilt nyt lækkert kaffe udstyr fra HomeBarista.dk og det skulle selvfølgelig afprøves.

Jeg havde luret en del på kaffebryggeren fra Chemex inden, så jeg var virkelig spændt på at prøve den. Udover den bestilte vi også en ny fin elkedel, som er noget mere elegant end den vi havde før. Den er rigtig god når man gerne vil have kontrol over hvor vandstrålen rammer i kaffebryggeren, da den hælder meget præcist pga den slanke hals.

dsc03285


dsc03288
Inden vi gik i gang så vi et par videoer på youtube, om hvordan man brygger den bedste kaffe med denne bryg metode, og det viste sig faktisk at være ret simpelt når bare man lige kender teknikken.

dsc03289
dsc03290
HomeBarista har en del forskellige kaffebryggere som I kan se lige her. Vi har valgt denne fra Chemex til 6 kopper. Til den skal man bruge disse Chemex filtre, og så bestilte vi også lidt forskellige kaffebønner, som er beregnet til filterbrygning. Vi havde allerede en kaffekværn, men hvis man ikke har, kan man sagtens købe færdig kværnet kaffe eller alternativt købe en kaffekværn her.

dsc03298
dsc03302
dsc03305
Uden at være kaffe ekspert, tør jeg godt udtale mig om, at man virkelig får en lækker og fyldig kaffe ved at bruge denne metode. Selvom både Casper og jeg normalt altid drikker vores kaffe med mælk, så har vi nydt denne kaffe helt uden, da vi synes at den smager så godt i sig selv, at det ville være synd at komme mælk i.

dsc03311
dsc03317
Hvis I er blevet inspirerede til at afprøve de lækre produkter, så har jeg fået lov at dele en rabatkode på 10%, som gælder indtil d. 28/2-17. I skal bruge koden GIVEME10.

I kan desuden følge HomeBarista på Facebook og Instagram, hvor der er masser af gode tips til kaffe elskere.

Del med nogen du holder af
Kommentarer

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Andre interessante indlæg
Mine mål og drømme for...
Interiør: Ox Denmarq bar bord...
Skønheds favoritter til vintertør hud
Status på Huskøb: Ny indflytningsdato
Aarhus: Den ultimative brunch (og...
Boligreportage – Artikel fra iBoligen...
Planter: Pilea tips (Pengeplante)
Graviditetsdagbog uge for uge fra...