Garderobe: Et kig på mine favorit smykker

Måske har I allerede set på Instagram, hvad jeg fik i julegave af Casper. Han havde fået lavet den fineste pendant halskæde hos Anders fra Handcrafted CPH. På forsiden er der et C med en fin rund indgravering rundt i kanten, og på bagsiden står der “Til stjernerne og tilbage”. Simpelthen så fint, og den har hængt på mig lige siden jeg åbnede den.

img_0188

Min favorit smykke samling lige nu indeholder selvfølgelig halskæden. Derudover er der den hvide ring fra Pernille Corydons islands kollektion, Den lyserøde og grønne ring fra Carré, Lovetag ringen fra Jane Kønig, Armbånd fra Stine A, Øreringe fra Carré, og Øreringe fra Pernille Corydon. Som I kan se har jeg en forkærlighed for smykker med farvede sten i ♥

img_0189

 

Del med nogen du holder af
Kommentarer

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments
Andre interessante indlæg
Tapet til børneværelset og en...
Interiør: Mit seneste genbrugsfund er...
Påske søndag og de sidste...
Mælkefri kost og refluks
Graviditet: Gratis babypakker
Opskrift: Den lækreste flæskestegs-Risotto
Sprog 20 måneder – Bekymringer...
Dåbsgave ide: Jane Kønig Lovetag