Quantcast

Garderobe: Et kig på mine favorit smykker

Måske har I allerede set på Instagram, hvad jeg fik i julegave af Casper. Han havde fået lavet den fineste pendant halskæde hos Anders fra Handcrafted CPH. På forsiden er der et C med en fin rund indgravering rundt i kanten, og på bagsiden står der “Til stjernerne og tilbage”. Simpelthen så fint, og den har hængt på mig lige siden jeg åbnede den.

img_0188

Min favorit smykke samling lige nu indeholder selvfølgelig halskæden. Derudover er der den hvide ring fra Pernille Corydons islands kollektion, Den lyserøde og grønne ring fra Carré, Lovetag ringen fra Jane Kønig, Armbånd fra Stine A, Øreringe fra Carré, og Øreringe fra Pernille Corydon. Som I kan se har jeg en forkærlighed for smykker med farvede sten i ♥

img_0189

 

Del med nogen du holder af
Del på facebook
Del på pinterest
Del på email
Kommentarer

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments
Andre interessante indlæg
Vuggestue eller dagpleje – tanker...
Om hjemmepasning, planer for bloggen...
Vinter garderobe – Baby 1...
Marokk fliser i køkken og...
Min fødselsberetning – En ukompliceret...
Status 1,5 år – Døgnrytme,...
Indretning af børneværelse (og en...
Sommerhus med baby 9 måneder...
Tjekliste: Mine musthaves til baby...
DIY guide: Træ terrasse
Bryllupsplanlægning: To-do listen
Sønderjylland: Gode genbrugsbutikker og tips...