Julegave ideer (til både ham og hende)

Jeg ved ikke med jeres familie, men min er begyndt at spørge efter julegave ønsker. Derfor har jeg fundet mine favoritter frem fra internettet, som inspiration til hvad I kan ønske jer i år og ikke mindst, hvad I kan give til jeres kærester.

Der er både lidt, som jeg allerede selv er så heldig at eje, såsom 2018 kalenderen fra Atelier Aarhus, de smukkeste glas og tallerkener fra Kähler og min yndlings taske fra Daniel Silfen. Derudover er der også nogle ting som ryger direkte over på min egen ønskeliste. Som parfumen jeg fik en duftprøve af i det seneste Elle, det fineste pyjamas sæt fra Lulu’s Drawer og lækkert basis undertøj fra Organic basics.
julegave-ideer-hende

PYJAMAS SKJORTE // PYJAMAS BUKSER // ØRERINGE // 2018 KALENDER // PARFUME // GLAS TALLERKEN // GLAS // BH // TRUSSER // TASKE // ØJENCREME // TØRBØRSTE

Til fyrene har jeg taget udgangspunkt i gode basis ting som et par lækre handsker, et tørklæde og en hue, en vandtæt rygsæk, en filter kaffebrygger som min egen kæreste elsker at nørde med i weekenderne og et abonnement på lækkert undertøj og strømper. Jeg fandt også det fineste flettede bælte og så duftede jeg for nylig til Cleans bud på herre parfumer og de er altså gode.

julegave-ideer-ham

TASKE // HUE // BÆLTE // PARFUME // UNDERBUKSER // CHEMEX FILTER BRYGGER // TØRKLÆDE // HANDSKER

Er I mon gået i gang med årets ønskelister?

Del med nogen du holder af
Kommentarer

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

9 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments
Andre interessante indlæg
AARHUS: Italiensk, social dining på...
Status på Huskøb: Ny indflytningsdato
Bilkøb som førstegangskøber
Lad os snakke lidt om...
Mine 10 mest læste indlæg...
4 måneder som mor til...
4 Hudpleje favoritter: Min hudplejerutine...
Interiør: Magasinholder i massiv eg...