Interiør: Den fineste standerlampe fra Gubi

Standerlamper er noget af det sværeste at finde synes jeg, men de er så praktiske da man nemt kan flytte dem rundt efter hvor man har behovet. Jeg falder altid selv for væg- eller loftslamper som er noget mere besværlige når man elsker at lave om og flytte rundt.

Men Græshoppe lampen fra Gubi (reklamelink) synes jeg er noget så fin. Jeg havde svært ved at beslutte mig for farven da jeg købte den, men endte med den sorte da jeg regner med at det er en lampe jeg kommer til at have altid.

Interiør: Den fineste <strong>standerlampe</strong> fra Gubi 1

Interiør: Den fineste <strong>standerlampe</strong> fra Gubi 2

Den har stået en del forskellige steder i stuen, men den er især god at have lige ved sofaen da den giver et behageligt nedadgående lys.

Interiør: Den fineste <strong>standerlampe</strong> fra Gubi 3

Læs også: Interiør: Magasinholder i massiv eg på budget

Del med nogen du holder af
Kommentarer

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments
Andre interessante indlæg
Huskøb: Vores proces som førstegangskøbere
10 ting du kan gøre...
4 Hudpleje favoritter: Min hudplejerutine...
Om at vælge sin uddannelse...
1 måned som mor til...
Graviditets dagbog: April baby
Mine boligfavoritter til soveværelset og...
Drenge garderoben – Favorit webshops...