Annonce

Pakkekalender gaver (til mine forældre)

Reklame for Coolstuff.

advents-gaver-ideer

Jeg er i gang med at lave en pakkekalender til mine forældre og det er faktisk 2. gang jeg laver sådan en til dem. I år synes jeg det giver endnu mere mening end det før har gjort, da vi ikke skal holde jul sammen. Jeg skal nemlig holde juleaften med Caspers familie. Så i stedet for at de får en julegave de skal åbne imens jeg alligevel ikke er der, får de 24 pakker, som de kan have glæde af hele december. 12 gaver til hver. Især min mor elsker at åbne gaver og forrige år da jeg havde lavet en pakke kalender til dem, kom hun vidst også til at smugkigge lidt før tid. Det bliver man åbenbart aldrig for gammel til.

pakkekalender-ideer

Nogle af pakkerne har jeg bestilt gennem Coolstuff, som har et kæmpe udvalg af gadgets som er perfekte som gaver til pakkekalender eller julegaver til de der personer der har alt. Der er nemlig virkelig mange brugbare ting, som kan være en lille hjælp i hverdagen. Jeg synes det er vigtigt at finde ting som rent faktisk kan bruges, så det ikke bliver 24 “ligegyldige” pakker.

F.eks. har jeg bestilt et survival card til min far, som er et lille multiværktøj der kan være i en kortholder. En lommelygte der kan oplades gennem bilens cigarettænder, og en “Angry mama” der let og enkelt rengør microovnen.

gadgets-coolstuff

kalender-gaver

Min mor går daglige gåture og med denne tassel refleks kan hun altid blive set i mørket samtidig med at den er pæn at have på tasken.

advents-kalender

Der er også en magnetisk karklud holder til vasken, en omelet form til microovnen og en smart anti-slip pad som kan sættes på  instrumentbrættet i bilen, hvorefter ens mobil kan sættes på, så man ikke selv skal holde den imens man bruger sin GPS.

adventsgaver

Bestillingen er lige ankommet i dag så vores stue er forvandlet til julemandens værksted, hvor jeg er i fuld gang med at pakke ind. Jeg tror faktisk der ryger lidt julemusik på lige om lidt.

Nedenfor har jeg fundet 8 andre bud på gode gaver til en pakkekalender. Jeg havde faktisk planer om at bestille hjemmeskoene, som kan opvarmes i microovnen, til min mor som altid har kolde fødder om aftenen, men de var desværre udsolgt da jeg lagde min bestilling.

adventsgaver-ideer


FUJI INSTAX MINI9 – Et instant kamera som fremkalder dine billeder med det samme. Kameraet kommer med en nærbilledlinse, så du kan tage seje nærbilleder, og har desuden et lille spejl foran, som gør det perfekt til selfies.

TILE BLUETOOTH TRACKER – Tile er en lille Bluetooth-enhed, der gør dine ting sporbare. Via en app kan du få enheden til at bippe, og du kan også se, når du nærmer dig dine forsvundne ting. Desuden virker den også omvendt! Er telefonen blevet væk? Tryk på Tile, så giver telefonen sig til kende med et bip, også selvom den er på lydløs!

BAGAGEVÆGT – perfekt at have med i kufferten når man skal ud at rejse.

MIKROOVNS SUTSKO – Efter bare 60 sekunder i mikroovnen holder hjemmeskoene varmen i op til to timer takket være det smarte fyld af varmebevarende druekerner.

POPCORN MASKINE – Rimelig sej gadget hvis man skal holde fest eller bare elsker popcorn. Man hælder lidt smør ned i, tænder maskinen og venter så på, at det begynder at ryge. Så skal popcornene i. Når de er holdt op med at poppe, skal maskinen slukkes, kasserollen tippes, og så vælter det ud med rygende varme popcorn.

MINI DONUT MASKINE – Som et vaffeljern, men beregnet til minidonuts! Varm maskinen op, hæld dejen i, vent nogle minutter og tag så de perfekte minidonuts ud!

VOONI POWER STONE BANK – Smart, kraftfuld og fleksibel powerbank.

CINEMA LIGHTBOX – Inkluderer 72 usorterede bogstaver, tal og tegn.

Skal I mon lave pakkekalender til nogen i år? 

 

Del med nogen du holder af
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments
Andre interessante indlæg
Refluks for begyndere – Vores...
Løb: Løbeskade og osteopat forløb
Inspiration til jule borddækning og...
Opskrift: Granola på pande
Interiør: Nye puder fra Kelim...
Påske søndag og de sidste...
Mini guide til Sønderjylland: ...
Min fødselsberetning del 2 –...