Indretning af børneværelse (og en rabatkode til plakater)

Reklame Poster Store.

Børneværelset er endelig det man kan kalde færdigt. Altså indtil næste gang jeg får lyst til at flytte rundt derinde. Jeg synes stadig det har været et af de sjoveste rum at indrette, fordi der er så mange små detaljer og farver man kan lege med.

Efter at jeg flyttede rundt sidst, har der manglet noget på den hvide væg. Ebbe fik nogle bøger i julegave, som ny pynter på hylden på væggen. Men nu har jeg også shoppet nogle nye plakater hos Poster Store. Et sted jeg elsker at shoppe plakater, fordi de har nogle meget overkommelige priser. Noget der især er vigtigt til et børneværelse, hvor der måske oftere er behov for udskiftning, efterhånden som barnet bliver ældre.

Indretning af <strong>børneværelse</strong> (og en rabatkode til plakater) 1

Farve- og lærerige plakater

På de nye plakater har jeg først og fremmest haft fokus på at finde nogle flotte farver, som kunne larme lidt. Især fordi at resten af værelset er ret afdæmpet i farverne. Derudover synes jeg det er ret fint, at der er noget “leg og lær” over plakaterne. Så over læsehjørnet hænger nu et verdenskort og en oversigt over alfabetet.

Indretning i børnehøjde

I læsehjørnet har jeg også haft fokus på, at indrette i børnehøjde. Så boghylden hænger så Ebbe selv kan nå bøgerne, når først han begynder at kravle rundt. Den er forresten fundet i et supermarked for længe siden, hvorefter jeg selv har malet den i samme farve som væggen.

Indretning af <strong>børneværelse</strong> (og en rabatkode til plakater) 2

Billedvæg til sanserne

Udover at jeg elsker det æstetiske i en billedvæg, så er den også rigtig god til at stimulere sanserne. Ebbe har allerede fra han var helt lille, elsket at ligge på legetæppet under billedvæggen. Der hænger også et spejl, så han kan ligge og se på sig selv lege.

Også her har jeg fundet plakater hos Poster Store: Giraf, hvalerskovens dyr og hvalen.

Valg af plakater til en billedvæg

Noget jeg ofte hører, er at det kan være svært at overskue, at lave en hel billedvæg. Altså at sammensætte de forskellige plakater. Poster Store har en inspirationsside, hvor man kan se forskellige, færdige billedvægge. Hvis der er en man særligt godt kan lide, kan man tilføje hele billedvæggen til sin kurv, eller måske vælge nogle af plakaterne og selv supplere med nogle andre. Så blir det ikke meget nemmere.

Indretning af <strong>børneværelse</strong> (og en rabatkode til plakater) 3

Indretning af <strong>børneværelse</strong> (og en rabatkode til plakater) 4

Genbrugsfund

Vi har arvet en masse børnebøger fra Ebbes kusine, som nu står i børne slagbænken. Den fandt min mor på Facebook Marketplace. Karlekammerskabet har jeg fundet på DBA og så har jeg selv renoveret det og sat hjul på.

Over puslebordet hænger endnu et genbrugsfund. Det fandt jeg på en salgsprofil på Instagram og så har jeg efterfølgende malet det.

Indretning af <strong>børneværelse</strong> (og en rabatkode til plakater) 5

Indretning af <strong>børneværelse</strong> (og en rabatkode til plakater) 6

Indretning af <strong>børneværelse</strong> (og en rabatkode til plakater) 7

Indretning af <strong>børneværelse</strong> (og en rabatkode til plakater) 8

Indretning af zoner

Ebbes værelse er ikke det største, men rummer alligevel flere forskellige zoner. Lege/læse område, pusleplads og et sove område. Vi har både Ebbes tremmeseng og slyngevuggen på hans værelse.

For at inddele rummet en smule, har jeg også tænkt zonerne ind i valget af plakater. Over hans seng står kaninen og ræven, med måne og stjerne figurer på. Og over slyngevuggen hænger det mest eventyrlige måneskib. De giver alle tre en hyggelig og afslappende stemning.

Rammer

Alle egetræs rammer er også fra Poster Store og det er de samme vi har i stuen. Synes de har en rigtig god kvalitet og så er de med plexiglas, så der ikke sker ulykker på børneværelset.

Kan også anbefale at købe passepartout, hvis man vil have et mere eksklusivt udtryk. Hvis I går ind under hvert enkelt passepartout, så står der præcis hvilken ramme og hvilken størrelse plakat de passer til.

Indretning af <strong>børneværelse</strong> (og en rabatkode til plakater) 9

Rabatkode “Ditte30”

Med rabatkoden Ditte30 kan I få 30% på plakater hos Poster Store (gælder ikke Selected”).

Indretning af <strong>børneværelse</strong> (og en rabatkode til plakater) 10

Indretning af <strong>børneværelse</strong> (og en rabatkode til plakater) 11

Læs også: Ny billedvæg i stuen og en oversigt over hvor jeg finder kunst og plakater

Del med nogen du holder af
Kommentarer

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

14 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments
Andre interessante indlæg
Daniel Silfen tasker: Hvad kan...
Personlige børnebøger: Min Bedste Bog
Opskrift: Den lækreste flæskestegs-Risotto
Søvnrutiner & søvnhjul :...
Netflix guide: Serie anbefalinger
Filterkaffe med Chemex Kaffebrygger
Huskøb: Køkken tanker
10 måder at optimere sin...