Annonce

Huskøb: Vi har skrevet under på en købsaftale!

Jeps, den er god nok! Vi har endelig fundet et hus og har netop skrevet under på købsaftalen igår aftes. Grunden til jeg ikke skriver at vi har købt et hus, er at aftalen først skal forbi vores advokat, hvorefter han skal gennemgå det hele med os, så vi er sikre på at alt er som det skal være. Men det krydser vi selvfølgelig fingre for, så hvis alt går som det skal, har vi et hus 1. december 2018.

Huskøb: Vi har skrevet under på en <strong>købsaftale!</strong> 1

Jeg vil ikke fortælle så meget mere om det, før det er helt på plads og 100% sikkert at det er vores. Men jeg kan sige så meget, at det er et rækkehus og at det er nybyg. To ting som vi i lang tid var gået langt udenom, men som i sidste ende bare virkede som den helt rigtige løsning for os lige nu. Villa og renoveringsdrømme må vente et par år, til der er mere luft i budgettet og mere overskud mentalt.

Jeg er allerede gået i fuld gang med at planlægge indretning, planløsning, fliser, gulve, walk-in og jeg ved ikke alt ved. Det jeg (næsten) glæder mig mest til, er at jeg får mit eget blogger kontor 😉

Huskøb: Vi har skrevet under på en <strong>købsaftale!</strong> 2

Jeg vil også vente med at fortælle hvor vi er endt henne, men jeg kan sige så meget, at stedet er med i indlægget omkring beliggenheder, hvor I var mange der var så søde at komme med inputs. Måske I kan gætte det? Det kunne være meget sjovt at høre hvor I tror at vi har købt.

Huskøb: Vi har skrevet under på en <strong>købsaftale!</strong> 3

I hører mere så snart det hele (forhåbentlig) er på plads ♥

(Inden jeg bliver bombarderet med beskeder på vores nuværende lejlighed, så vil jeg lige skynde mig at skrive at jeg ikke har indflydelse på hvem der skal overtage den og derfor ikke tager imod henvendelser omkring den – beklager).

 

Del med nogen du holder af
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments
Andre interessante indlæg
Weekend tur til Aalborg –...
DIY guide: Træ terrasse
Spisebord efter mål – Bordplade...
Bilkøb som førstegangskøber: Vores overvejelser...
København: Restaurant Anbefalinger
Aarhus: De bedste takeaway steder
Mine bedste tips til en...
Den ultimative Aarhus guide –...