Annonce

HUSKØB: Toilet og bad – Kom med når jeg besøger showroomet hos Geberit

Reklame for Geberit.

Selvom overtagelses datoen på huset er udskudt, så er der stadig en masse beslutninger der skal træffes nu. Vi vil gerne have de fleste aftaler lukket inden vi tager på ferie i næste uge. Lige nu er det køkken og badeværelser vi koncentrerer os om. Vi troede faktisk at vi var klar til at lukke aftalen på køkkenet (som jeg også siger i videoen), men et ændret arkitektgrundlag har nu gjort, at vores løsning ikke kan lade sig gøre. Virkelig op af bakke.

Nå men det var slet ikke det indlægget her skulle handle om, det har nemlig fokus på bad og toilet. Jeg har filmet en vlog i torsdags hvor jeg fortæller lidt om status på de to rum, tager jer med ud i Geberits showroom i Lystrup, og snakker om rengøring og hygiejne når det kommer til toiletter. De har nemlig nogle rigtig smarte toiletter uden skyllekant, som gør det meget nemmere at gøre rent. Jeg fortæller mere om dem i videoen, men I kan også læse mere på Ifö under “Rimfree”.

HUSKØB: Toilet og bad - Kom med når jeg besøger <strong>showroomet hos Geberit</strong> 1

Jeg har en fornemmelse af at mange af jer står i samme situation som os, at I enten har købt hus eller går med overvejelserne om at købe, så derfor håber jeg at I finder det lige så relevant som jeg selv.

Ellers er der også et lille tip til alle der ejer et toilet, som hvert fald fik mig til at indse at jeg slet ikke er grundig nok i min rengøring…

Se med her:

YouTube video

HUSKØB: Toilet og bad - Kom med når jeg besøger <strong>showroomet hos Geberit</strong> 2

 

Del med nogen du holder af
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments
Andre interessante indlæg
Interiør: DIY skrivebord i jern
Aarhus: Den ultimative brunch (og...
Opskrift: Sunde og lækre bananvafler
Mine bedste tips til en...
Guide: Maling af møbler og...
Aarhus: Café Fika
Interiør: Detaljer og plakater på...
Ebbes fødselsdagsfest – Havefest, festpynt...