Annonce

Hudproblemer: Ansigtsbehandling og min rense rutine

Produkter og behandling er modtaget i gave.

Nu er det vidst ved at være på tide, at jeg får fortalt lidt om den ansigtsbehandling jeg fik hos Hudplejeinstituttet her i Aarhus for 2 mdr. siden. Jeg startede samtidig op med en helt ny renserutine, som et forsøg på at komme min urene hud til livs. Det har været et tilbagevendende emne her på bloggen, men kort fortalt startede mine hudproblemer da jeg stoppede med at tage p-piller. Meget klassisk.

Jeg blev inviteret ned i Hudplejeinstituttet som jeg har hørt så meget godt om. Udefra set er selve butikken ret lille, men så kommer man op på 1. sal hvor behandlingerne sker, til de smukkeste herskabs lokaler. Højt til loftet, masser af lys, stuk og bare så smukt. Det betyder altså noget for helhedsoplevelsen.

Jeg fik den behandling der hedder “ProSkin 60” inkl. en Face Mapping hudanalyse. Kosmetologen startede med at rense og undersøge min hud, hvorefter selve behandlingen startede. Jeg vil sige at det er lige dele dejligt og smertefuldt, for det er selvfølgelig nogle skrappe midler der bliver taget i brug, men samtidig meget afslappende og selvforkælende.

Jeg lå med flere masker, hvor jeg virkelig kunne mærke at de gik ind og arbejdede med huden. Især en frugtsyre peeling. Derudover er der selve udrensningen, hvor alle milier (de små hvide sataner), urenheder og hudorme bliver presset ud, hvilket også gør ret ondt. Men det at få påført alle de lækre produkter, få ansigtsmassage og bare kunne ligge og slappe af er virkelig det skønneste og mest afslappede. Jeg faldt faktisk i søvn på briksen imens jeg lå med en maske på.

På Instagram har jeg gemt nogle stories både fra før og fra lige efter behandlingen, under “highlights” på min profil. Selvom huden er rød lige efter, så ser den allerede sundere ud der og så kan jeg bare huske hvordan den i lang tid efter, føltes meget mere ren, på trods af at jeg selvfølgelig stadig havde nogle urenheder.

Hudproblemer: <strong>Ansigtsbehandling</strong> og min rense rutine 1

Udover selve ansigtsbehandlingen, startede jeg også op med en helt ny renserutine, nemlig med Dermalogicas produkter, som også er dem de bruger (og forhandler) hos Hudplejeinstituttet.

Til at starte med syntes jeg det så en smule uoverskueligt ud, men jeg er virkelig blevet glad for min nye rutine og der har ikke været nogen af produkterne jeg har haft lyst til at springe over.

Jeg vil forsøge at gøre denne del kort, da det jo er helt individuelt hvilke produkter der er gode til ens hud. Det er her Face Mapping kommer ind i billedet. Kosmetologen kortlægger nemlig ens ansigt og laver herefter en plan for, hvilke produkter der vil være optimale for en.

Min hud blev vurderet som “kombineret”, da den på samme tid er både dehydreret og uren med hormonelle udbrud. Dehydrering er ret typisk hvis man prøver at bekæmpe urenheder med for skrappe eller udtørrende produkter. Derudover døjer jeg både med pigmenter og ar.

Hudproblemer: <strong>Ansigtsbehandling</strong> og min rense rutine 2

Daglig rutine – morgen og aften:

Precleanse – Ved at dobbeltrense sin hud, kommer man endnu længere ned og får renset. Precleanse er en olie der føres rundt i ansigtet, hvorefter man tilføjer vand, så den bliver til en hvid rens. Den fjerne oliebaseret snavs fra ansigtet, så den bruger jeg hver aften for ligesom at “vaske dagen af”.

Special Cleansing gel – Denne bruger jeg morgen og aften. Jeg gør ansigtet fugtigt og påfører enten bare med hænderne, eller ved hjælp af en børste/svamp hvis jeg ønsker en lidt dybere rens. Ansigtet føles så ren bagefter, så selvom jeg før har læst at man skal koncentrere sig mest om de produkter der får lov at blive på huden, så vil jeg virkelig anbefale denne.

Antioxidant Hydramist – Er der andre der har tænkt at de ansigts mists var lidt noget pjat da de kom frem? Jeg har altså skiftet mening. Der er næsten ikke noget bedre end at få sprayet mit ansigt, efter en heftig omgang rens (eller maske). Den fugter (især denne da den er anti-age) og gør ligesom huden klar til creme.

Skin Hydrating Booster – Denne lille væske påfører jeg de steder hvor mit ansigt især er tørt (ifølge min facemapping). Det er også de steder jeg har tendens til milier. Man kan også blande den med sin dagcreme for at gøre den ekstra fugtgivende.

Skin Smoothing Cream – En fugtgivende ansigtscreme som både kan bruges morgen og aften. Den er super nem at smørre ud og fedter ikke på huden.

Oil Free Matte SPF30 – En ansigtscreme med solfaktor – den bruger jeg i stedet for ansigtscremen om dagen, hvis jeg ved at jeg skal være meget ude. Det er især vigtigt at beskytte mine ar og pigmenter for sol, da de ellers forværres. Man skal lige være opmærksom på, at cremen først beskytter mod solen når den har været på huden i en halv time.

Hudproblemer: <strong>Ansigtsbehandling</strong> og min rense rutine 3

2-3 gange om ugen:

Gentle Cream Exfoliant – En eksfolierende maske, som fjerner døde hudceller og øger cellefornyelsen. Den indeholder svovl som fjerner bakterier forbundet med akne. Huden ser meget friskere ud og føles mere glat og ensartet efter brug.

Sebum Clearing Masque – En rensemaske med salicylsyre, som hjælper med at forebygge fremtidige udbrud. Den er også super kølende og dermed lindrende hvis man kan mærke at der er udbrud på vej.

Jeg er slet ikke i mål med min hud endnu, da det er en lang proces, men jeg har virkelig haft god effekt af både ansigtsbehandling og produkter. Jeg har langt færre udbrud, og jeg kan nemmere holde dem nede ved brug af maskerne. Derudover føler jeg også at min hud har det bedre. Selvom der kommer urenheder af og til, så føles den på en måde bare mere ren. Det er lidt svært at forklare, men jeg tænker det har noget at gøre med, at den bliver renset mere i dybden.

Jeg lægger et par “efter” stories ind under samme “highlights” på min Instagram profil nu – så kan I også selv vurdere effekten ♥

 

Del med nogen du holder af
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Andre interessante indlæg
Indretning af træ terrasse i...
København: Restaurant Anbefalinger
Rejse guide – Malmø
Interiør: Favoritter fra Specktrum i...
Entré Makeover: Møbler til den...
De der 70’er huse kan...
Baby Dreamer: Den sejeste pusletaske...
Vores uge i en LMC...