Annonce

4 Hudpleje favoritter: Min hudplejerutine med Ecooking

Hudpleje favoritter ecooking

Hudpleje favoritter fra Ecooking

Min hudplejerutine er blevet meget forenklet siden jeg er blevet mor til to. Jeg går som jeg altid har gjort, meget op i at behandle min hud godt. Med lækre, naturlige produkter. Men jeg har ikke længere den samme tid til at prioritere det. Derfor har jeg brug for en virkningsfuld hudpleje, uden for mange steps.

Jeg er også kommet i kategorien 30+ og har derfor brug for produkter med anti-age effekt. Altså som opstrammer, reducerer fine linjer og tilfører fugt.

Alt det kan Ecookings hudplejeserie opfylde og jeg er blevet rigtig glad for min nye rutine. Nederst i indlægget kan I finde en rabatkode, hvis I også vil prøve mine favoritter.

Hudpleje favoritter ecooking

Min hudplejerutine

Morgen og aften renser jeg mit ansigt med Ecooking rensegel. Det er en fugtgivende og plejende rensegel, som dybderenser huden. Den er super blød og lækker mod huden og huden føles dejlig ren og afrenset efter brug. Om morgenen tager jeg gelen med i bad og klarer første step af hudpleje rutinen der. Det er med at være effektiv om morgenen.

Det lyder måske lidt skørt, men det at vaske ansigtet er faktisk mit yndlings step i rutinen. Synes det giver den bedste følelse efterfølgende. Om morgenen føler jeg mig lige lidt mere frisk. Om aftenen er det bare rart at kunne lægge sit hoved på puden, og vide at ansigtet er helt afrenset.

Efter rens bruger jeg Ecooking Super Serum. Det er faktisk kun et par år siden jeg blev opmærksom på, hvor vigtigt det er at bruge serum under sin ansigtscreme. En serum trænger meget dybere og går ind og arbejder aktivt med nogle af de problemer man kan have. Super Serum fra Eccoking er især velegnet til den modne hud. Jeg er 32 år og vil derfor gerne begynde at bruge produkter med anti-age effekt. Min hud har brug for masser af fugt, samt hjælp til at reducere fine linjer (og rynker). Her er Super serum oplagt.

Ecooking

Særligt for morgen rutinen

Om morgenen afslutter jeg min hudpleje rutine med Ecooking dagcreme. En plejende creme som reducerer fine linjer og giver masser af fugt. Cremen fugter gennem hele dagen, hvilket er vigtigt for mig. Jeg kan ikke fordrage når huden i mit ansigt føles tør. Jeg er også meget ude. Både når jeg går ture med barnevognen og når jeg er i haven. Så mit ansigt blir udsat for en del, hvilket cremen giver den bedste forudsætning for at kunne klare. Min hud føles faktisk blødere end nogensinde, efter at jeg har skiftet til denne dagcreme. Tror virkelig den har haft brug for et fugt boost.

Hudpleje favoritter

Særligt for aften rutinen

Om aftenen kører jeg samme rutine, men afslutter i stedet med en Ecooking natcreme. Cremen indeholder aktive ingredienser, som har en naturlig botox-effekt på huden. Trylagen stimulerer kollagenproduktionen og efterlader huden frisk og med glød. Noget jeg virkelig trænger til, efter nogle nætter der ikke altid indeholder så meget søvn som man kunne ønske sig.

Man kan vælge sine ansigtscremer både med og uden parfume. Jeg har en dagcreme med parfume og en natcreme der er parfumefri. Begge dele er 100% veganske og består af 100% rene økologiske og naturlige olier.

Hudpleje rutine

Emballage der kan genbruges

Både dag- og natcreme kommer i fine brune glasflasker, som kan genbruges. F.eks. til smykke opbevaring på badeværelseshylden eller til krydderier i køkkenet. Generelt er jeg vild med, når hudplejeprodukter kommer i smuk emballage, som man har lyst til at have stående fremme. Det synes jeg Ecooking gør rigtig godt, så de står og pynter på vores ellers ikke så pæne badeværelse. Faktisk har jeg netop fundet det fineste vitrineskab i en genbrug, som jeg tænker de skal stå i fremover.

RABATKODE

Jeg har fået lov at dele en rabatkode med jer, som giver 10% på alle Ecooking produkter hos Med24.dk. Rabatkoden er ditte10 og gælder til og med d. 18/4.

I kan finde alle Ecooking produkter lige her.

Læs også: AT GØRE HVERDAGEN NEMMERE SOM BØRNEFAMILIE

Del med nogen du holder af
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Andre interessante indlæg
AARHUS: Italiensk, social dining på...
REJSE GUIDE – PARIS
Aarhus: Morgenmad hos Bernth
Interview med Simone fra AS...
Tips til at spare penge...
Mine bedste tips til en...
Aarhus: 3 Retters på Lecoq...
3 steps til rengøring og...