Quantcast

Hotel anbefaling Amsterdam: Sweets Hotel

Reklame Sweets Hotel.

Vi kom hjem fra vores forlængede weekend i Amsterdam igår, og jeg har glædet mig sådan til at opdatere min Amsterdam guide, med alle de gode steder vi har været. Sweets Hotel, som vi boede 2 nætter på, fortjener sit helt eget indlæg da det ikke er et helt almindeligt hotel. Det er nemlig ikke bare ét hotel, men hele 28 ikoniske bro huse, der er lavet om til forskellige små hotel lejligheder, hvor charmen og de gamle detaljer er bevaret.

Amsterdams kanaler er nærmest en turist attraktion i sig selv og nu har man altså mulighed for at bo direkte på kanalen.

Læs også: MINI GUIDE – AMSTERDAM

Hotel anbefaling <strong>Amsterdam</strong>: Sweets Hotel 1

Vi boede i nr. 309 OVERTOOMSESLUIS, som ligger i det vestlige Amsterdam, lige ved siden af “Surinameplein”, som er et stort knudepunkt for busser og sporvogne. Det var derfor meget nemt at komme rundt i byen fra hotellet.

Vi var virkelig spændte på at prøve konceptet, da det er meget anderledes end hvad man er vant til fra andre hoteller. På dagen får man en kode tilsendt på mail, som man taster ind i en app, hvorefter man kan låse døren op via ens telefon. Herefter er man checket ind og man har huset helt for sig selv.

Vi havde eget te-køkken, et lille separat rum med bruser, den hyggeligste hule med dobbeltseng, hvor man kunne trække velour gardiner for og lukke alt lys ude. Og så var der stuen med udsigt til kanalen fra alle sider.

Hotel anbefaling <strong>Amsterdam</strong>: Sweets Hotel 3

Hotel anbefaling <strong>Amsterdam</strong>: Sweets Hotel 5

Hotel anbefaling <strong>Amsterdam</strong>: Sweets Hotel 7

Hotel følelsen var der stadig, selvom vi var der helt alene. Der var morgenkåber og badefutter og der blev også gjort rent i huset imens vi var ude, ligesom man kender fra andre hotel ophold.

Hotel anbefaling <strong>Amsterdam</strong>: Sweets Hotel 9

Hotel anbefaling <strong>Amsterdam</strong>: Sweets Hotel 11

Fra vinduet kunne man se når broen åbnede op lige uden for, og bådene sejlede gennem kanalen.

Hotel anbefaling <strong>Amsterdam</strong>: Sweets Hotel 13

Hotel anbefaling <strong>Amsterdam</strong>: Sweets Hotel 15

Man skal være klar på at der er en del støj fra byen når man bor så centralt. Sporvognene kører lige uden for vinduerne indtil ca. midnat og der er generelt meget liv (værelset er udstyret med ørepropper hvis man ikke kan sove for lydene). Vi syntes mest af alt det var ret charmerende at bo så centralt, og havde ikke problemer med at sove.

Hotel anbefaling <strong>Amsterdam</strong>: Sweets Hotel 17

Hotel anbefaling <strong>Amsterdam</strong>: Sweets Hotel 19

Hotel anbefaling <strong>Amsterdam</strong>: Sweets Hotel 21

Prisen ligger fra 160 EURO pr. nat, så det er selvfølgelig i den dyrere ende, men det er også en hel oplevelse i sig selv at få lov at bo så centralt og så unikt, så man skal se det som meget mere end bare et hotel. Vi prioriterede at holde en del pauser på hotellet, hvilket er oplagt når man bor et sted som dette.

Hotel anbefaling <strong>Amsterdam</strong>: Sweets Hotel 23

Husk at tjekke min Amsterdam guide for flere tips til byen. Hvis I bor på hotellet her kan jeg især anbefale at kigge forbi “Sticky Fingers” til morgenmad, “Starring at Jacob” til brunch/frokost og så er der også et tip om en virkelig fin genbrugsbutik i guiden. Alle tre ting ligger nemlig lige i nærområdet.

Vondel Park er ikke i min guide, men den ligger også virkelig tæt på hotellet og kan anbefales hvis vejret er godt. Der er en hyggelig café derinde, med et stort ude område og lounge møbler, hvor vi sad en times tid før vi skulle mod lufthavnen.

 

Del med nogen du holder af
Del på facebook
Del på pinterest
Del på email
Kommentarer

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments
Andre interessante indlæg
DIY Guide: Behandling af træterrasse...
Tjekliste: Mine musthaves til baby...
Min fødselsberetning – En ukompliceret...
1 måned som mor til...
Familie fotografering i Aarhus: Efterårsbilleder...
Aarhus guide: Børnevenlige steder at...
Mælkefri kost og refluks
Hørning: Om at flytte til...
Legetøj og aktiviteter til en...
Søskendevogn: Bugaboo Donkey Duo 3...
Baby 10 måneder: Amning, måltider...
Søvnhjul – Sådan har vi...