Hjemme spa – Min favorit scrub, selvbruner og neglelak

Indlægget indeholder reklame.

img_0553


I dag skal det handle om selvforkælelse og hjemme spa, som jeg eeeelsker. Det er som regel i perioder hvor jeg har masser af overskud og ikke mindst tid at jeg får det gjort, men ofte er det jo endnu mere vigtigt at tage sig tiden til at forkæle sig selv, i perioder hvor man er presset. Det forsøger jeg at blive bedre til.

Jeg har testet nogle forskellige produkter, hvor nogle af dem er røget direkte ind på favorit hylden. Dem vil jeg fortælle lidt mere om her.

img_0554

My Moments er en serie fra Matas, som netop handler om selvforkælelse.

Den blå serie indeholder en shower gel, en body scrub og en body butter.

Wash & Glow Shower Gel er tilført æbleekstrakt der stimulerer cellefornyelsen, men blære- og savtang beroliger og tilfører vitale mineraler og proteiner til huden. Den indeholder Aloe Vera som også er rig på mineraler og vitaminer, som genopbygger, fugter og beroliger huden. Desuden er sæben antibakteriel og antioxiderende.

Fresh Start Body Scrub er en nærende saltscrub med en base af mandel- og rapsolie. Den tilfører masser af vitaminer og gør sammen med fugtgivende glycerin huden blød og smidig. Scrubben indeholder desuden olie fra vandmelonkerner, som er rig på fedtsyrer, der genopretter hudens elasticitet. Derudover indeholder den hudfornyende øble- og tangekstrakter.

Wake Up Souffle Body Butter er en nærende og fugtgivende bodybutter der gør huden silkeblød. Den indeholder en kombination af sheanøddesmør, mandel- og hvedekimolie.

Den gule serie indeholder en face scrub, en coal mask og en gel mask.

Feeling Beautiful Face Scrub er en blid men effektiv skrubbemaske som skal sidde i 3-5 minutter. Den indeholder slibende silica korn som skånsomt fjerner døde hudceller og booster huden med masser af fugt.

Clarifying Deep Cleansing Coal Mask kan bruges på T-zonen hvor huden typisk fedter mere. Kul er effektiv mod urenheder. Desuden har den en beroligende, rensende og opstrammende effekt.

Boosting Vitamin Gel Mask er en fugtgivende maske som modvirker ældningstegn og booster huden. Dette er min yndlings og når jeg synes at min hud trænger ekstra meget til fugt, kan jeg godt finde på at have den på natten over.

Alle produkterne fra My Moments serien koster mellem 99,- og 159,-

img_0582


Efter alt skrubbe arbejdet kommer selvbruneren ind i billedet. Efter anbefaling fra Michelle som altid har de smukkeste brune ben, har jeg prøvet selvbruner moussen fra Vita Liberata og den er fluks blevet min favorit. Den er virkelig nem at påføre når man bruger handsken og så gir den en smuk brun farve som ikke ser orange ud. Den tørrer ind i huden med det samme, så man kan tage tøj på lige efter.

Vita Liberata har også lavet en mineral pudder med selvbruner i. Den bruger jeg dagligt, da den efter brug i 4-6 dage giver en smuk vedvarende glød til ansigtet.

img_0583
Når huden er både scrubbet, gennemfugtet og har fået en flot glød er det tid til at pleje neglene. Her er jeg begyndt at bruge Color Therapy Neglelak fra Sally Hansen, som er en nyhed inden for neglelak. De indeholder nemlig intenst plejende olier fra argan, acai og natlys, der omgående tilfører fugt til neglene. Med disse lakke behøver man ikke længere bruge underlak da neglelakken i sig selv plejer og beskytter neglene.

Del med nogen du holder af
Kommentarer

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Andre interessante indlæg
Lidt om vores kommende flytning...
Filterkaffe med Chemex Kaffebrygger
REJSE GUIDE – MALLORCA
DIY guide: Træ terrasse
Beauty: 2 produkter jeg ikke...
Interview med Pia fra Hudplejeinstituttet...
Om et knust hjerte der...
2 måneder som mor til...