Boligreportage – Artikel fra iBoligen fra vores hjem

Skærmbillede 2015-10-03 kl. 14.00.58

Jeg har glædet mig til at vise jer dette. For noget tid siden blev jeg kontaktet af en redaktør fra iBoligen.dk der gerne ville lave en artikel om vores hjem. Det sagde jeg selvfølgelig ja til, og nu er resultatet endelig online. I kan finde artiklen med interview og billeder lige her 🙂

Del med nogen du holder af
Kommentarer

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments
Andre interessante indlæg
Tjekliste: Mine musthaves til baby...
Vores billedvægge og en oversigt...
Opskrift: Lækre hjemmelavede Gourmet Hotdogs
Drenge garderoben – Favorit webshops...
DIY guide – Forny dit...
WEENSU – En ny ansvarlig...
Inspiration til jule borddækning og...
Mine kosttilskud