Annonce

Interiør: Gulvlange gardiner i soveværelset

DSC02414


Formiddagen blev brugt på en impulsiv IKEA tur. Jeg har længe tænkt over, at jeg gerne ville have nogle gardiner i soveværelset. Altså vi har det obligatoriske mørklægnings rullegardin, men jeg ville gerne have nogle gulvlange gardiner, både for at skabe hygge og for at man ikke altid skal lukke ALT dagslys ude, bare fordi man vil have lidt privatliv.

IKEA havde virkelig mange fine og jeg vaklede lidt mellem et helt lyst hør gardin og et tungt mørkt velour gardin, som jeg virkelig også synes er smukt. Det blev dog et hvidt gardin, endda et helt budget venligt et til omkring 120,- kr. Jeg synes allerede det har skabt så meget hygge i soveværelset, og selvom det tager lidt af sollyset, så kommer der stadig rigeligt ind, da vinduet er så stort.

DSC02413

DSC02412

Det var lidt svært at fange det ordentligt på billeder, da rummet er så lille, men jeg håber I kan få en fornemmelse af det.

Jeg købte også lammeskindet i IKEA, da vindueskarmen er bred nok til at man kan sidde der, med en god bog og en kop kaffe. Aah ♥

Del med nogen du holder af
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments
Andre interessante indlæg
Aarhus: Restaurant Himmel og Hav
Beauty favoritter i maj
Løb: Løbeskade og osteopat forløb
Om et knust hjerte der...
Pizza på grill – Opskrifter...
De første billeder fra huset
Hudproblemer: Ansigtsbehandling og min rense...
REJSE GUIDE – ALICANTE