Annonce

Graviditets garderoben – Webshops og styles jeg har brugt i min graviditet

Den der graviditetsgarderobe har været lidt af en udfordring gennem graviditeten. Alle jeg har talt med om det, virker til at have haft det på samme måde. Det er bare svært at finde noget pænt og smart graviditetstøj. I dag har jeg en uge til termin, så nu er jeg endelig snart ovre den udfordring. Altså lige indtil ammetøjs udfordringen starter.

Men jeg tænkte at jeg ville dele de webshops og ikke mindst styles som jeg har været glad for at bruge i graviditeten. Det jeg har brugt mest er nemlig ikke decideret graviditetstøj, men tøj der (også) fungerer med en stor mave.

Læs også: Tjekliste: En samlet liste over baby udstyr til babys ankomst

Graviditets garderoben - <strong>Webshops og styles</strong> jeg har brugt i min graviditet 1

Basis garderoben til den gravide

Det deciderede graviditetstøj jeg har købt har mest været basics. Lige med basis garderoben synes jeg nemlig det er en god ide at kigge efter noget reelt ventetøj, da det betyder meget at have en god base under sit tøj.

Trusser der enten er lavet til at gå op over maven eller som er helt lavtaljede, BH’er hvor de voksende bryster kan være i (jeg har købt amme bh’er med det samme, for ikke at skulle købe dobbelt), leggings og cykelshorts der går op over maven og t-shirts hvor maven ligeledes kan være i. Når man har købt det synes jeg at man har en god base, og det gør faktisk at man ofte kan bruge meget fra sin gamle garderobe, selvom maven vokser.

Basis graviditetstøjet har jeg købt hos enten H&M og ASOS som har nogle rigtig gode priser (reklamelinks).

Graviditets garderoben - <strong>Webshops og styles</strong> jeg har brugt i min graviditet 2

Graviditets tøj

Udover basics så har jeg købt lidt graviditetstøj hos andre webshops. Her kan jeg anbefale at kigge hos Boob Design, som dog ligger i den lidt dyre ende. Til gengæld er deres tøj også ammevenligt, så det kan også bruges efter graviditeten. Jeg har købt en enkelt buksedragt derfra som jeg har været rigtig glad for, og som er i en rigtig lækker kvalitet.

Zara har en “Mum” kategori og den har jeg faktisk fundet en del inspiration hos, og købt et par enkelte styles fra. Den skiller sig ud fra f.eks. H&M’s Mama kollektion, ved at være meget mere lig med almindeligt tøj. Både i farver og styles. Synes ikke der har været noget værre end at gå igennem H&Ms butikker med fine nye sommer styles og farver, for så at blive mødt af kedelige og outdatede farver og styles i Mama afdelingen. Sådan er det ikke hos Zara. Til gengæld kan man måske sætte spørgsmålstegn ved hvor graviditets venligt noget af tøjet er. Men der er helt klart nogle fine muligheder og shopping oplevelsen er tilmed inspirerende, da kategorien også er blandet med sko og accessories, så man ikke skal føle sig snydt for den del.

Almindeligt tøj der fungerer med mave

Nu til det lidt sjovere. Alt det tøj som alle andre også går i, som også fungerer med mave. Eller som hvert fald har fungeret hos mig.

Graviditets garderoben - <strong>Webshops og styles</strong> jeg har brugt i min graviditet 3

Nørgaard på strøget – ekstra længde

Både før og under min graviditet har Nørgårds 101 bluser været en favorit i min garderobe. De har været gode allerede da man begyndte at kunne se maven og jeg gerne ville begynde at vise den lidt frem. Men også her til sidst under kjoler, jakker og blazere. De fleste farver fås nemlig med ekstra længde, så selvom de er onesize, så kan jeg stadig her aller sidst i graviditeten passe dem, uden at de stumper på maven.

Graviditets garderoben - <strong>Webshops og styles</strong> jeg har brugt i min graviditet 4

H&M “Vide kjoler”

H&M laver gang på gang de her brede tunika agtige kjoler og de har været guld værd gennem min graviditet. Der er intet der strammer, de kan bruges til både jeans og bare ben/cykelshorts, og så kan de også bruges når man har født. Hvis I søger på “vide kjoler” på webshoppen skal der nok dukke nogen op, da de hele tiden kommer med nye farver/prints. Jeg har to sorte og en mønstret og har dem på flere gange om ugen. Faktisk har jeg lige klikket denne mønstrede model hjem også.

Basic Apparel

Før graviditeten gik jeg aldrig i stramt tøj, men det er som om at man ændrer sig lidt når maven vokser. Jeg fik hvert fald lyst til at fremhæve den engang imellem. Basic Apparel har lavet en rigtig lækker basic kjole i ribbet kvalitet, som egentlig ikke er en graviditets kjole, men som er oplagt til det. Den hedder Figure dress. Jeg er gået en størrelse op (min er en large), men vil dog tro man sagtens kan tage sin normale størrelse, da da der er god stræk i.

Graviditets garderoben - <strong>Webshops og styles</strong> jeg har brugt i min graviditet 5

Graviditets garderoben - <strong>Webshops og styles</strong> jeg har brugt i min graviditet 6

Month of May

Et forholdsvis nyt mærke er Month of May, som laver de fineste printede kjoler. Helt perfekte både under og efter graviditeten, da der er god plads til både preggo mave og efterfødsels mave. De fleste kjoler i kollektionen har et ret fint snit lige over maven, hvilket gør at de også er super klædelige til gravide. Jeg har den der hedder “The long flow dress Mathilde“, som jeg er virkelig glad for.

Graviditets garderoben - <strong>Webshops og styles</strong> jeg har brugt i min graviditet 7

Lyso

En anden kjole favorit som jeg har haft på flere gange om ugen, hele graviditeten, er Ellen kjolen fra Lyso. I kan nok godt fornemme et mønster med de oversized kjoler, men det er virkelig det rareste at have på hvis I spørger mig. Den fås både i creme og navy og så koster den kun 299,-

Graviditets garderoben - <strong>Webshops og styles</strong> jeg har brugt i min graviditet 8

Graviditets garderoben - <strong>Webshops og styles</strong> jeg har brugt i min graviditet 9

Ganni Clark/Heavy

Mine absolut favorit bukser fra Ganni har simpelthen overlevet hele graviditeten og jeg kan stadig passe dem. De har nemlig elastik i livet og det er altså bare en god basis buks. Da jeg købte dem hed modellen Clark, men så vidt jeg kan se er navnet skiftet til Heavy. Det er sådan en basis linje de altid har, hvor der så kommer nogle ekstra styles når der kommer nye kollektioner. Jeg har også shorts i samme navn, som jeg også stadig bruger flittigt.

Nu vi er ved Ganni så har jeg også brugt mine skjorter langt ind i graviditeten og tænker også at de bliver gode efterfølgende når jeg skal til at amme. Her de sidste uger har jeg ikke kunnet lukke dem som jeg havde i garderoben i forvejen. Men langt hen af vejen kan de være en god løsning, hvis man gerne vil tage del i de nye smukke kollektioner og prints, som veninderne køber sig fattige i.

Graviditets garderoben - <strong>Webshops og styles</strong> jeg har brugt i min graviditet 10

Har I nogle ting i garderoben som har været favoritter både før, under og efter graviditeten som I vil dele?

Læs også: Graviditetsdagbog uge for uge fra uge 9 til fødslen

Del med nogen du holder af
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Andre interessante indlæg
Opskrift: Hurtig salat med figner,...
Pakkeguide til den perfekte feriekuffert
Beauty Favoritter: Miild Makeup til...
Min kandidatgave til Casper
Inspiration til en kreativ julegaveindpakning
Interiør: Ny billedvæg i stuen
Flyttetanker: Alternative beliggenheder til Aarhus
Aarhus: Letz sushi i nye...