Quantcast

Graviditet: Gratis babypakker

Med fare for at virke som en der virkelig har hamstret, så bliver jeg altså lige nødt til at dele det her tip med jer. Måske ved I det allerede, men jeg fandt først for nyligt ud af, at man hos diverse supermarkeder og børnebutikker kan bestille gratis babypakker. Altså små startpakker med prøver på de enkelte butikkers produkter. En virkelig god måde at få testet nogle forskellige kvaliteter og mærker ud på. Vidste I det?

Selvfølgelig er det et forsøg på at få os kommende mødre til at blive vilde med netop deres produkter, og man skal også huske på at det har en stor værdi for dem, at vi signer os op til deres nyhedsbreve og giver vores oplysninger. Det er jeg klar over. Men jeg synes nu også det er en rigtig fin måde at lære deres baby sortiment at kende på, især når man er helt ny i den verden.

Jeg har været forbi 5 forskellige butikker og så mangler jeg lige at hente en pakke hos Baby Sam, hvor man også får en gratis ble spand med.

Læs også: Lad os snakke lidt om at det kan være helt normalt at være lang tid om at blive gravid

Graviditet: <strong>Gratis</strong> babypakker 1

Graviditet: <strong>Gratis</strong> babypakker 3

Rema 1000

Remas pakke er virkelig fin og brugbar med masser af gode ting til puslepladsen; Bleer, vådservietter, vaskeklude og shampoo. Derudover indeholder den også en pakke med svømme bleer (glæder mig til babysvømning), en sut og en lille blød bamse.

Graviditet: <strong>Gratis</strong> babypakker 5

Graviditet: <strong>Gratis</strong> babypakker 7

Føtex

Jeg elsker Føtex’ serie “Levevis” og bruger den allerede flittigt herhjemme som håndsæbe, rengøringsmiddel osv. Deres babypakke er også rigtig fin og indeholder også bleer og vådservietter, og så er der nogle rigtig fine økologiske bomulds ting; en body og en stofble fra deres eget mærke VRS. Heri var der også en sut og en bidering.

Graviditet: <strong>Gratis</strong> babypakker 9

Name It

Babypakken fra Name It indeholder ikke så mange ting, men et par gode basis bukser og en body, også i økologisk bomuld. Derudover en (meget blå) bamse. Haha, det er måske meget godt jeg bliver udfordret lidt på alle de neutrale jordfarver jeg har shoppet indtil videre.

Graviditet: <strong>Gratis</strong> babypakker 11

Graviditet: <strong>Gratis</strong> babypakker 13

Lidl

Jeg kender ikke Lidls sortiment særligt godt, da vi aldrig har haft butikken tæt på. Men da vi boede midlertidigt i Horsens i februar måned, begyndte jeg at handle i Lidl og fik virkelig øjnene op for hvor mange lækre økologiske varer de havde på hylderne og så var deres grøntafdeling også virkelig god. Deres babypakke indeholder bleer i to størrelser, vådservietter, en bade svamp, små produkt prøver og en body i økologisk bomuld.

Graviditet: <strong>Gratis</strong> babypakker 15

Graviditet: <strong>Gratis</strong> babypakker 17

Børn i byen

Børn i byen har også en rigtig lækker babypakke hvis man melder sig ind i deres klub. Pakken har en værdi af 748,- og klubben koster kun 38 kr/mdr. Fik en fin skjorte/body fra Noa Noa, en hue fra Soft Gallery, en sød lille rangle fra Müsli og et par strømper fra Snork Copenhagen. Ved at være medlem af klubben får man rabat rigtig mange steder, f.eks. på museer, caféer, biografer og butikker. Derudover bliver man også inviteret til særlige events og lagersalg

Jeg har vidst rigeligt nu, men del da lige til andre kommende mødre hvis I kender til en helt vildt god babypakke der skal på listen. Okay, kan ikke love at jeg ikke også bestiller flere hvis I anbefaler dem…

Læs også: Graviditetsdagbog – April baby

Del med nogen du holder af
Del på facebook
Del på pinterest
Del på email
Kommentarer

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

8 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments
Andre interessante indlæg
4 måneder som mor til...
Pizza på grill – Opskrifter...
Ebbes fødselsdagsfest – Havefest, festpynt...
Familie fotografering i Aarhus: Efterårsbilleder...
Drenge garderoben – Favorit webshops...
MODU – Legetøj til aktiv...
Søvnhjul – Sådan har vi...
Guide: Maling af møbler og...
Little Unbox – Babypakker på...
Sønderjylland: Gode genbrugsbutikker og tips...
Gimm Larsen 180620 – Vores...
Mælkefri kost og refluks