Opskrift: Lækre hjemmelavede Gourmet Hotdogs
I sidste uge mødtes jeg med et par kollegaer efter arbejde, for at hygge og lave mad sammen. Valget faldt på hjemmelavede hotdogs på gourmet måden. Det var virkelig lækkert, og det kan klart anbefales at gøre lidt ekstra ud af sine hotdogs 🙂 Brødene bagte min veninde og pølserne er købt hos en slagter. Nedenfor kommer lidt opskrifter på det forskellige tilbehør. Som topping brugte vi brøndkarse.
Agurkesalat:
1 agurk
2 dl eddike
1 dl vand
4 spsk. sukker
1,5 tsk salt
Peber
Skær agurken i tynde skiver på et rivejern/mandolinjern.
Kog eddike og vand, og tilsæt sukker, salt og rigeligt friskkværnet peber. Rør indtil salt og sukker er opløst. Kom herefter agurkeskiverne ned i lagen.
Lad salaten trække i køleskabet i mindst nogle timer.
Syltede rødløg:
3-4 rødløg
4-5 dl eddike
1 dl sukker
1 tsk peberkorn
Skær løgene ud i tynde løgringe og kom dem i et rent skoldet glas. Kog eddike og sukker sammen med peberkorn. Hæld eddike blandingen over løgene. Opbevar glasset køligt.
Ristede løg:
2 store løg
2 dl olie
1/2 dl hvedemel
2 spsk groft salt
Skær løgene ud i tynde skiver. Drys hvedemel henover. Kom løgene i en sigte og ryst det overskydende mel af. Varm olie i en gryde indtil det bobler. Steg løgene lidt ad gangen i olien. Dryp dem af på køkkenrulle og drys med groft salt.