Opskrift: Lækre hjemmelavede Gourmet Hotdogs

I sidste uge mødtes jeg med et par kollegaer efter arbejde, for at hygge og lave mad sammen. Valget faldt på hjemmelavede hotdogs på gourmet måden. Det var virkelig lækkert, og det kan klart anbefales at gøre lidt ekstra ud af sine hotdogs 🙂 Brødene bagte min veninde og pølserne er købt hos en slagter. Nedenfor kommer lidt opskrifter på det forskellige tilbehør. Som topping brugte vi brøndkarse.

 photo image2_zps35f31462.jpg

 
Agurkesalat:

1 agurk
2 dl eddike
1 dl vand
4 spsk. sukker
1,5 tsk salt
Peber

Skær agurken i tynde skiver på et rivejern/mandolinjern.
Kog eddike og vand, og tilsæt sukker, salt og rigeligt friskkværnet peber. Rør indtil salt og sukker er opløst. Kom herefter agurkeskiverne ned i lagen.
Lad salaten trække i køleskabet i mindst nogle timer.

Syltede rødløg:

3-4 rødløg
4-5 dl eddike
1 dl sukker
1 tsk peberkorn

Skær løgene ud i tynde løgringe og kom dem i et rent skoldet glas. Kog eddike og sukker sammen med peberkorn. Hæld eddike blandingen over løgene. Opbevar glasset køligt.

Ristede løg:

2 store løg
2 dl olie
1/2 dl hvedemel
2 spsk groft salt

Skær løgene ud i tynde skiver. Drys hvedemel henover. Kom løgene i en sigte og ryst det overskydende mel af. Varm olie i en gryde indtil det bobler. Steg løgene lidt ad gangen i olien. Dryp dem af på køkkenrulle og drys med groft salt.

 

Del med nogen du holder af
Kommentarer

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Andre interessante indlæg
Renovering af 50’er hus: Mine...
8 retters Tasting Menu hos...
Om et knust hjerte der...
Spisebordsstole: Børge Mogensen J39 Folkestolen
Indretning af træ terrasse i...
Babyudstyr – Mine favoritter fra...
Spa anbefaling: Vejle Fjord
Netflix guide: Serie anbefalinger