Glimt fra kandidatfesten/havefesten

img_0599


Så er det blevet tid til at vise glimt fra vores skønne dag i lørdags. Jeg havde så travlt med at være vært at jeg næsten glemte at tage billeder under festen, men jeg nåede at tage et par stykker af detaljerne inden gæsterne kom. Vi havde inviteret til “åbent hus” fra kl. 12 hvor vi tændte grillen og de første gæster begyndte at komme. De fleste kom indenfor de første par timer, så jeg tror vi har været omkring 25 mennesker i gården, da der var allerflest. Vi havde købt et solsejl i IKEA, både til at give lidt ly for regnen, men også for at holde skygge omkring maden, hvis altså der skulle blive solskin. Vejret var ret skiftende, men heldigvis overvejende godt.

dsc04122 dsc04123


Vi havde lånt min svigerfars kæmpe grill, da der både skulle grilles pølser, brød og majskolber. Vi havde egentlig tænkt at det skulle være helt uformelt med “grill din egen pølse”, så vi ikke selv skulle stå ved grillen konstant, men da det endte med at de fleste gæster var der samtidig, blev der bare smidt en masse pølser på grillen på én gang. Det fungerede meget fint.

dsc04118 dsc04114
Jeg havde købt disse bomuldsduge, som kun koster 80,- Det gav en ret fin sammenhæng, da der ellers ville have været flere forskellige farvede borde. Jeg købte dem i en smuk støvet grøn og om morgenen var jeg forbi Ingerslev Markedet for at købe blomster i nogle grønne og hvide nuancer, der kunne matche.

dsc04109 dsc04111
I IKEA havde vi købt en masse af de billige tæpper, mener de koster omkring 30,-. Dem blev der brug for da vinden blev ret kold hen på eftermiddagen/aftenen.

dsc04116
Det fungerede virkelig godt med engangs service. Den eneste undtagelse var vinglas, da jeg selv hader at drikke vin af plastik glas. Men det hjalp virkelig på oprydningen. Træbestikket er fra Tiger og de smukke grønne servietter er fra H&M.

dsc04129
Jeg havde lavet denne “hotdog station” som var super nem at fylde op løbende, da jeg kunne tage hele kassen med ind.

dsc04145
Grill bordet.

dsc04149
Min mor havde haft travlt med at ordne kartofler til kartoffelsalaten. Den ene blev en klassisk hvid kartoffelsalat, den anden var med persillepesto, feltsalat og friske ærter.

dsc04154
Menuen. Efter maden blev der serveret tre forskellige slags kager og to kæmpe skåle jordbær som min mor også var så sød at stå for ♥ Det fik jeg aldrig taget billeder af.

dsc04136
Min venindes mor havde lånt mig disse fine drink dispensere, så vi kunne servere Aperol Spritz og Mojitos i rigelige mængder. Tak Lene 🙂

dsc04113 dsc04169
Alt i alt havde vi virkelig en vellykket dag. Vejret var som sagt det jeg havde været mest nervøs for, men det blev jo en god dag på trods af et par regnbyger. Hvis vi skulle lave noget om ville det nok være, at invitere alle på en gang i stedet for åbent hus. Det var nemlig lidt stressende at skulle sørge for at der var mad på grillen osv. hver gang der kom et nyt “hold”. Jeg tror det ville være nemmere hvis alle bare kom kl. 12 og blev budt velkomne og samlet fik noget info omkring mad, drikkevarer osv.

Jeg håber I har syntes det var spændende at følge lidt med i hele planlægningen og nu resultatet. Jeg synes hvert fald det har været sjovt at planlægge alle de små detaljer de sidste par uger.

Relaterede indlæg:

Planlægning af kandidatfest/Havefest
Planlægning af kandidatfest/Havefest #2
Min Kandidatgave til Casper

Del med nogen du holder af
Kommentarer

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments
Andre interessante indlæg
Interiør: Smukke plakater fra Desenio
Overgangen fra mos til fingermad...
Interiør: Gulvlange gardiner i soveværelset
Interiør: Runde spejle til stuen,...
Pakkeguide til den perfekte feriekuffert
Rejse guide – Malmø
Bilkøb som førstegangskøber
Lad os snakke lidt om...