Annonce

Gimm Larsen 180620 – Vores vielse på Aarhus Rådhus

Nu blev der tid til at dele lidt fra vores bryllupsdag i torsdags. En ret spontan dag, da vi kun havde booket vielsen få dage forinden. Vi ønskede simpelthen ikke at vente længere på at blive gift. Som I måske ved, havde vi planlagt vielse og bryllupsfest d. 4/4-20, som jo desværre blev aflyst grundet Corona. Flere nye datoer var efterfølgende i spil, men der var bare altid noget der ikke kunne lade sig gøre. Leverandører, lokaler, gæster. Til sidst blev vi enige om, at det vigtigste for os, var at blive gift. Så vi bookede en vielse på Aarhus rådhus.

Hemmelig vielse uden gæster

Vi gjorde det faktisk i al hemmelighed for alle. Jeg kan ikke finde ud af, at gøre det halvt. Så det skulle være enten eller. Ingen gæster eller alle gæster. Så det blev ingen. Vores forældre har heldigvis været meget forstående overfor, at vi gjorde det sådan. Hvis der skulle have været nogen med, havde jeg allerede været i kæmpe planlægnings mode og havde arrangeret alt muligt. Det var ikke det der var meningen med dagen. Det skulle bare være os der sagde ja til hinanden. Endelig.

Læs også: Udskydning af bryllup: Koordinering og ændring af planer

Gimm Larsen <strong>180620</strong> - Vores vielse på Aarhus Rådhus 1

Det var en lidt speciel oplevelse at blive viet på rådhuset. Ikke at jeg havde forestillet mig det meget anderledes. Men grundet Corona skulle vi stå helt udenfor og vente på at det blev vores tur. Først 5 minutter før, måtte vi gå ind i ventesalen. Her skulle vi sidde klar indtil vi blev kaldt ind.

Gimm Larsen <strong>180620</strong> - Vores vielse på Aarhus Rådhus 2

Rådhuset i Aarhus er så smukt og det (og vores tilhørsforhold til Aarhus) gjorde at vi valgte det frem for f.eks. Skanderborg (selvom vi bor i Skanderborg kommune).

Gimm Larsen <strong>180620</strong> - Vores vielse på Aarhus Rådhus 3

Gimm Larsen <strong>180620</strong> - Vores vielse på Aarhus Rådhus 4

Ventesalen. Sådan en underlig følelse at sidde der og vente på at sige ja til hinanden for altid. Ebbe havde en fest og ville gerne rundt og undersøge det hele.

Gimm Larsen <strong>180620</strong> - Vores vielse på Aarhus Rådhus 5

Gimm Larsen <strong>180620</strong> - Vores vielse på Aarhus Rådhus 6

Vielsen

Vi blev kaldt ind. Lokalet hvor man bliver viet er simpelthen så fint. Med det smukkeste originale blomster tapet på væggene. Da vi ikke havde gæster med, havde rådhuset stillet vidner til rådighed. Men ellers var der bare rådmanden, os og vores fotograf Nicoline.

Rådmanden læste nogle ord op, hvilket faktisk var virkelig fint. Blandt andet at vi skulle blive ved med at være nysgerrige og udfordre hinanden. Da han spurgte Casper om han ville tage mig til sin hustru, stemte Ebbe i med det sødeste “ja”. Sådan et dejligt og fint minde at have.

Gimm Larsen <strong>180620</strong> - Vores vielse på Aarhus Rådhus 7

Der blev kigget nysgerrigt til, da vi skulle give hinanden ringene på.

Gimm Larsen <strong>180620</strong> - Vores vielse på Aarhus Rådhus 8

Gimm Larsen <strong>180620</strong> - Vores vielse på Aarhus Rådhus 9

NYGIFTE ♥ Mand & Kone. Vildt altså.

Gimm Larsen <strong>180620</strong> - Vores vielse på Aarhus Rådhus 10

Gimm Larsen <strong>180620</strong> - Vores vielse på Aarhus Rådhus 11

Gimm Larsen <strong>180620</strong> - Vores vielse på Aarhus Rådhus 12

Vi fejrede resten af dagen sammen os tre. Vi hentede sushi, som vi tog med i Mindeparken. Vi havde taget tæpper, champagne og kolde øl med og Ebbe fik sig en lur under træerne inden han igen vågnede op og var med. Simpelthen den bedste dag vi kunne ønske os, når nu vores oprindelige plan ikke blev til noget.

Stemningsbillederne er taget af Nicoline (Niloka), som også har taget mine graviditetsbilleder og billeder af Ebbe da han var lille. Vi har også fået taget de fineste portrætter fra dagen, som jeg også gerne vil dele med jer. Der skal jeg også nok komme nærmere ind på hvad vi havde på. Noget af det er nemlig købt til den oprindelige bryllupsfest, noget andet er justeret lidt, så det passede bedre til en dag på rådhuset.

 

Del med nogen du holder af
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments
Andre interessante indlæg
Graviditet: Skønheds produkter og behandlinger
Aarhus: Morgenmad hos Bernth
Pakkekalender gaver (til mine forældre)
Beauty favoritter i maj
Boligreportage – Artikel fra iBoligen...
Huskøb: Handlen er godkendt som...
Ny cykel på budget
Lidt om mit løbeprogram, løbeur...