Løb: Garmin Forerunner 235 anbefaling

Indlægget indeholder reklame og er lavet i samarbejde med Pulsure.dk

DSC02287

DSC02291

Nu er det vidst på tide at mit løb får lidt plads her på bloggen. De af jer der følger med på Snapchat har nok allerede set, at jeg er kommet ind i en ret god løberutine. For et par måneder siden begyndte jeg nemlig at løbe lidt mere seriøst og dermed være mere vedholdende i forhold til at komme afsted på løbeturene.

Det startede med at jeg oprettede en træningsplan på Endomondo, for at træne op til 10 km. Jeg har tidligere løbet 10 km og på en god dag ville jeg nok også godt kunne det endnu. Men målet var lige så meget at forbedre min kondi, så jeg kunne komme til at løbe mere ubesværet.

Jeg fandt ret hurtigt ud af, at det var alt for upræcist at løbe med min mobil ift hastigheder osv, som faktisk er ret vigtigt når man følger en træningsplan og dermed løber intervaller. Derfor måtte jeg eje et løbeur.

Nu har jeg løbet med et Garmin Forerunner 235 i en lille måneds tid og det har virkelig øget min motivation for at holde min træningsplan. Det smarte med netop dette ur er, at jeg kan overføre min træningsplan fra Endomondo til uret og efter træningen overføre mine resultater trådløst tilbage via bluetooth.

Derudover har uret indbygget pulsmåler, så man ikke skal have et pulsbælte på under træning. Jeg har også brugt uret til hverdag, da det kan mange andre ting end at fungere som løbeur. Jeg har f.eks. haft fokus på om jeg har nået 10.000 skridt dagligt, da der er indbygget skridttæller. Det fortæller mig også, når jeg har været inaktiv for længe. Derudover kan man slå bluetooth til og se, hvad der sker på ens mobil. F.eks. hvis nogen kommenterer på Instagram, man får en Snap eller en Sms, samt tjekke sin kalender for aftaler. Ret smart når jeg er på arbejde og ikke går rundt med min mobil.

DSC02303

Uret har som sagt virkelig været en motivation for mig, da jeg tydeligt har kunnet se mine forbedringer via min træningsplan. Jeg var endda ude at løbe 3 gange i min ferie, da jeg ikke ville skubbe min plan, og jeg er rent faktisk begyndt at nyde turene.

Uret fortæller mig efter hver træning, når jeg har nået et nyt mål, f.eks. hurtigste 5 km eller længste løbetur osv.

DSC02309

Mit første delmål er som sagt at løbe 10 km. Herefter vil fokus være at øge tempo, og så håber jeg lidt på, at kunne løbe et halvmarathon næste sommer.

Løber I selv med løbeur, træningsplan osv. eller hvad motiverer jer til at komme afsted? ♥

Jeg har forresten købt lidt nyt løbetøj, da det bare er sjovere når udstyret er i orden. Mine løbetights er fra H&M’s nye kollektion “For Every Victory”, hvor jeg også har købt den fineste sports bh. Løbejakken er fra Newline og er købt på udsalg i Salling.

Uret kan I finde hos Pulsure.dk lige her.

 

Del med nogen du holder af
Kommentarer

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Andre interessante indlæg
Om vores forlovelse og tanker...
Legetøj og aktiviteter – Baby...
Pizza Fredag – Opskrifter på...
Påske søndag og de sidste...
Opskrift: Kartoffel-porre suppe
Interiør: Vores blå velour sofa...
REJSE GUIDE – HAMBORG
Vuggestue eller dagpleje – tanker...