Annonce

Frisør ANBEFALING Aarhus: AS Hair Studio

Frisør anbefaling Aarhus: Siden 2017 har jeg fået klippet og farvet mit hår hos AS Hair Studio i Aarhus. Så hvis I er på udkig efter en ny frisør eller trænger til at få opfrisket håret, så læs min anbefaling her.

Simone og Annemette som har frisørsalonen, har fået nye smukke lokaler på Hans Hartvig Seedorffs Stræde. Faktisk er de også vokset siden jeg sidst skrev om dem. De har nemlig fået to ansatte. Den ene er Maria, som jeg blev klippet og farvet hos denne gang. Faktisk har jeg fået lov at dele en rabatkode til alle behandlinger hos hende.

Frisør anbefaling Aarhus

Rabatkode

Til og med d. 1. december 2022, kan I spare 20% på alle behandlinger hos Maria, med koden ‘ditteblog’. I kan booke tid her.

Balayage

De sidste par år har jeg fået en balayage farvning hver gang jeg er blevet farvet., Det er en metode hvor man bruger den naturlige udgroning/bund og kun bleger spidserne. Det giver et meget naturligt resultat og det bedste er, at man ikke får en tydelig udgroning når håret vokser. Det er derfor et mere holdbart resultat, som ikke behøver opfriskes så ofte.

Udover en balayage får jeg også altid en toning i, som giver håret et mere varmt skær. det passer bedre til min egen varme hårfarve og bliver dermed endnu mere naturligt. I kan godt høre at jeg går meget efter det naturlige look, ikke?

Håret blev også forkælet med en Olaplex behandling, hårbundsmassage (det bedste jeg ved), og efterfølgende stylet med lækre produkter fra Kevin Murphy. Produkter som jeg i forvejen selv bruger.

Til sidst fik jeg også klippet lidt af spidserne.

Frisør anbefaling Aarhus

Før og efter

På før billedet kan man se at håret med tiden har fået et gulligt skær. Resultatet er mere varmt og med meget mere naturligt spil. De trætte spidser er selvfølgelig også væk og håret er meget mere glansfuldt og blødt.

Jeg er som altid virkelig glad for resultatet. Det var lige hvad både mit hår og jeg trængte til.

Frisør anbefaling Aarhus

Kevin Murphy produkter

Indeholder reklamelinks.

Jeg har brugt Kevin Murphy produkter i en del år efterhånden. Jeg elsker deres shampoo og balsam. Men især er jeg glad for deres “Bedroom hair“, som er en voks på spray. Simpelthen den bedste styling spray og virkelig god at friske håret op med, hvis det falder lidt sammen i løbet af dagen. Jeg bruger også altid en plejende olie og er især glad for *Young again‘.

I kan læse mere om AS Hair Studio på deres hjemmeside as-hairstudio.dk eller finde inspiration på deres Instagram @as_hairstudio. Husk at bruge rabatkoden ‘ditteblog’ når I booker inden 1/12-22.

AS Hair Studio

Læs også: INTERVIEW MED SIMONE FRA AS HAIR STUDIO: OLAPLEX OG BALAYAGE

Del med nogen du holder af
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments
Andre interessante indlæg
Mine mål og drømme for...
Pizza Fredag – Opskrifter på...
Nybyggeri og farver – Vores...
Aarhus: Takeaway fra De Fyrretyve...
3 steps til rengøring og...
Boligreportage – Artikel fra iBoligen...
Interiør: Indretning af vores gårdhave
Inspiration til en kreativ julegaveindpakning