Annonce

Frisør besøg hos AS Hair Studio: Balayage behandling for en naturlig hårfarve

Reklame AS Hair Studio.

Hvis I har læst med noget tid, ved I nok at jeg altid får farvet og klippet mit hår hos min frisør AS Hair Studio i Aarhus. Det har jeg fået i to år nu, hvor jeg får lavet balayage. Jeg er altid gået derfra med den bedste følelse.

Faktisk har jeg fået farvet hår lige så længe jeg kan huske. Måske siden 7. klasse, da min brors daværende kæreste gennem 10 år var frisør. Der blev altid eksperimenteret en del med mit hår. Jeg har haft både rødt og sort pandehår og den der skønne frisure med kort strithår i nakken. Jeg lover jer det var smart dengang og der var en del piger der “efterlignede” i klassen, haha.

Generelt har jeg haft virkelig lyst og ødelagt hår i mange år, fordi der dengang ikke var så meget fokus på at have sundt hår. Det skulle bare være så lyst som muligt. Det har heldigvis ændret sig. Efter at jeg i et par år havde undgået hårfarve fuldstændig, for at rette op på mit tynde afblegede hår, fik jeg øjnene op for Balayage.

Frisør besøg hos AS Hair Studio: <strong>Balayage behandling</strong> for en naturlig hårfarve 1

Balayage

Det var Simone fra AS Hair Studio der farvede mit hår med Balayage metoden for første gang, for snart to år siden. Det er en måde at farve hår på, som jeg er helt vild med. Resultatet blir nemlig meget naturligt.

Balayage er en farveteknik som tager udgangspunkt i ens egen bundfarve og så laves der spil ud fra den, så hårfarven aldrig kommer helt ned i bunden. Det gør at man ikke er afhængig af at få farvet en udgroning i tide og utide, fordi nuancerne i håret allerede fra start begynder længere nede. Mest af alt ligner det at håret er blevet lysnet helt naturligt af solen.

Jeg har set en del mislykkede forsøg på Balayage, så det er altså ikke en teknik alle og enhver kan lave. Men tjek @as_hairstudio på Instagram for inspiration, der ligger så mange smukke før/efter billeder som de har lavet og de er så sindsygt dygtige til det. Det kan laves i alle hårfarver fordi det som sagt tager udgangspunkt i ens egen farve. Det er også muligt at farve bunden først, hvis man vil have et helt andet look, men så skal det farves noget oftere. Det gode ved at bruge sin egen hårfarve er netop at det er virkelig holdbart.

Udover Balayage farvingen så har jeg også fået en glossing i håret, for at give det en mere varm og beige farve, som spiller rigtig godt sammen med min naturlige bundfarve.

Før / Efter

Før og efter billederne taler næsten for sig selv. Der er gået 9 måneder imellem at håret er blevet farvet, udover en enkelt glossing behandling som jeg fik for nogle måneder siden, for at friske den gamle balayage lidt op. Jeg synes selv det er en ret vild forandring og jeg føler mig så meget bedre tilpas nu. Når ens krop forandres så meget som den gør under en graviditet, er det bare rart at der er nogle ting man kan gøre for at føle sig mere som sig selv før graviditeten.

Frisør besøg hos AS Hair Studio: <strong>Balayage behandling</strong> for en naturlig hårfarve 2

Før.

Frisør besøg hos AS Hair Studio: <strong>Balayage behandling</strong> for en naturlig hårfarve 3

Efter.

Graviditet og frisørbesøg

Ift. graviditet og frisørbesøg, så vil jeg helst ikke ind på hvad der er rigtigt og forkert at gøre, da jeg synes man skal gøre som man selv har det bedst med. Jeg har valgt at få en enkelt Balayage behandling her aller sidst i graviditeten (3 uger til termin), da hårfarven ikke kommer i kontakt med hovedbunden og derfor ikke går i blodbanen.

Desuden så bruger AS Hair Studio kun produkter uden ammoniak og PPD, som er de to mest skadelige med hensyn til krop og miljø (de bruger Kevin Murphys farve serie).

Frisør besøg hos AS Hair Studio: <strong>Balayage behandling</strong> for en naturlig hårfarve 4

Kevin Murphy

Jeg har rost Kevin Murphys hårprodukter til skyerne herinde mange gange og det er altså stadig de eneste produkter jeg bruger til mit hår. Både shampoo, balsam, hårkur og styling produkter. Hvis I bruger søgefeltet herinde og søger på ‘Kevin Murphy’ kan I læse op til flere indlæg om det, da jeg igennem årene har skiftet lidt ift. hvilke produkter jeg har brugt derfra.

I indlægget her vil jeg fremhæve to produkter som jeg er blevet ved med at bruge og som jeg køber igen og igen, og så lige en enkelt nyhed som Simone præsenterede mig for, som jeg glæder mig til at komme i gang med.

Frisør besøg hos AS Hair Studio: <strong>Balayage behandling</strong> for en naturlig hårfarve 5

BEDROOM.HAIR

Måske kan I huske at jeg har anbefalet den her en del gange, men jeg har også brugt den hver eneste dag, lige siden jeg prøvede den første gang. Vil anbefale den til alle der vil have mere volumen i håret (og hvem vil ikke det?). Der ligger faktisk en video på min IG TV, hvor jeg bruger den og hvor man virkelig kan se forskellen og hvad den gør for mit hår.

Det der beskriver den bedst, er at det er en voks på spray. Det er nemlig en hårspray, som ikke gør håret stift. Den giver det der tilfældige “soveværelses look” og er helt perfekt at bruge efter at man har lavet lidt fald eller krøller, for at få håret til at se mere tilfældigt ud.

Den er også virkelig god på dage hvor man netop ikke orker at skulle lave fald eller krøller, men gerne vil have et løft. Kæmpe anbefaling. Og lad vær at rose den over for jeres kærester så de får lyst til at prøve den, for så har I den aldrig for jer selv mere. Nu er I advaret. Casper er lige så glad for den som mig, på dage hvor hans hår bare skal sidde lidt tilfældigt uden behov for en meget holdbar voks.

Frisør besøg hos AS Hair Studio: <strong>Balayage behandling</strong> for en naturlig hårfarve 6

ANTI.GRAVITY.SPRAY

Jeg sværger til den her spray, som fungerer som varmebeskyttende spray. I den kategori synes jeg nemlig at man skal lede længe efter noget der ikke fedter. Det gør den her slet ikke. Udover at være varmebeskyttende, så giver den volumen og struktur til håret og er med til at bevare fugten i håret. Jeg bruger den hver dag efter bad, før jeg føntørrer.

Frisør besøg hos AS Hair Studio: <strong>Balayage behandling</strong> for en naturlig hårfarve 7

BODY.MASS

Det nye produkt jeg skal prøve har Simone anbefalet til hvis jeg skulle begynde at miste noget hår i forbindelse med amningen. Jeg besluttede at jeg lige så godt kunne købe den med hjem med det samme.

Den fungerer lidt ligesom de populære vippe serums som I måske kender. Den fremmer nemlig microcirkulationen i hovedbunden, og styrker hårrødderne. Den er dermed med til at forhindre og mindske hårtab samt ældning af håret. Det er noget hurtigere at se resultatet ved en vippeserum eftersom vipper gror og udskiftes meget hurtigere end vores hår, men princippet er det samme. Den skal bruges tre gange om ugen.

Læs også: Interview med Simone fra AS Hair Studio: Olaplex og Balayage

Del med nogen du holder af
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments
Andre interessante indlæg
Tapet til børneværelset og en...
WEENSU – En ny ansvarlig...
Aarhus: En helt særlig restaurant...
Søvnrutiner baby 6-7 måneder: Fra...
Udskydning af bryllup: Koordinering og...
Bagom bloggen: En typisk arbejdsuge...
Indret med farver – Sådan...
Tjekliste: Mine musthaves til baby...