Familie fotografering i Aarhus: Efterårsbilleder til julegaver

Familie fotografering i Aarhus

Familie fotografering i Aarhus

Reklame Niloka

Ebbe og jeg har været i Aarhus i dag, hvor vi mødtes med Nicoline der er fotograf under navnet Niloka. Måske kan I huske at Nicoline før har taget billeder for os. Vi har nemlig brugt hende som fotograf til både graviditetsbilleder da jeg var gravid med Ebbe. Til billeder af Ebbe da han var lille. Og så var hun faktisk også den eneste der var med til (og kendte til) vores bryllupsdag. Hun forevigede nemlig vielsen på rådhuset. De billeder betyder så uendeligt meget for os.

Rabatkode til fotoskydning

Inden I scroller videre til billederne fra i dag, så vil jeg lige dele en rabatkode med jer. Det er nemlig sådan at I kan få -15% på en hel fotoskydning, hvis I skriver koden “dittefoto” når I booker en tid på hjemmesiden. I kan booke indtil jul, så det er en oplagt mulighed hvis I vil have taget billeder til julegaver eller bare allerede nu ved, at I får brug for en fotoskydning senere.

Familie fotografering i Aarhus

Efterårs billeder

I dag fik vi taget de fineste efterårs billeder af Ebbe. Jeg fik også lov at være med. Eller rettere sagt, så ville Ebbe helst ikke slippe mig. Han skal altid lige tø op når der er andre, men heldigvis er Nicoline virkelig god til børn. Så selvom han helst hang på mig, så har hun bare fået så mange fine udtryk og skønne smil frem i ham.

Julegave ide bedsteforældre

Familie fotografering

Rabatkode fotograf

Professionelle billeder

Vi mødtes i skoven ved Friheden i Aarhus og farverne er så vilde i naturen lige nu. Så jeg havde en god fornemmelse af at billederne ville blive flotte. Alligevel var det så overvældende at se resultatet. Farverne, lyset, redigeringen, stemningen. Jeg synes simpelthen de er så flotte de billeder og igen har Nicoline bare ramt lige den slags billeder jeg gerne ville have. Selvom jeg selv tager mange billeder af Ebbe hver dag, så er det her bare noget andet. Både fordi vi er sammen på dem, men også fordi man kan se det er professionelle billeder. Jeg er meget glad for resultatet. Næste gang skal Casper altså med.

Familie fotografering i Aarhus

Familie fotografering i Aarhus: <strong>Efterårsbilleder</strong> til julegaver 1

Familie fotografering i Aarhus: <strong>Efterårsbilleder</strong> til julegaver 2

Familie fotografering i Aarhus: <strong>Efterårsbilleder</strong> til julegaver 3

Julegave ide til bedsteforældrene

Sidste år fik Ebbes bedsteforældre billeder af ham i julegave og jeg tænker også der kommer til at ligge et billede under træet i år. Nedenfor kan I se nogle af de billeder hvor det kun er Ebbe der er på og de vil jo være oplagte julegaver. Skal vidst også have dem fremkaldt til os selv.

Familie fotografering i Aarhus: <strong>Efterårsbilleder</strong> til julegaver 4

Familie fotografering i Aarhus: <strong>Efterårsbilleder</strong> til julegaver 5

Familie fotografering i Aarhus

Efterårs billeder

Familie fotografering i Aarhus

Ja, jeg havde altså rimelig svært ved at begrænse mig da jeg skulle udvælge billeder til indlægget her. Synes der var så mange gode, men håber også det giver en meget god fornemmelse af, hvad man får ud af en fotoskydning med Nicoline.

Læs også: Gimm Larsen 180620 – Vores vielse på Aarhus Rådhus

 

Del med nogen du holder af
Kommentarer

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments
Andre interessante indlæg
Etablering af have og planlægning...
Mine mål og drømme for...
10 måder at optimere sin...
Søvnhjul – Sådan har vi...
Budget Tip: Lübker Spa (40...
Baby 10 måneder: Amning, måltider...
Søskendevogn: Bugaboo Donkey Duo 3
Den ultimative guide: Sådan starter...