Annonce

Et sjældent outfit, en snak om efterårs garderoben og en rabatkode

Indeholder reklame for Daniel Wellington.

Det er virkelig længe siden at der har været et outfit indlæg herinde. Jeg har vidst bare flyttet den slags til Instagram, da I alligevel ofte har set hvad jeg har haft på, inden jeg får lavet indlæg herinde. Men, ikke denne gang! Billederne er fra i fredags da Casper og jeg var på vej ned på Gorm’s for at spise pizza og ligesom kickstarte weekenden.

Jeg er så småt begyndt at tage hul på efterårsgarderoben. Både ved at hive de gamle favoritter frem, som den sorte strik, men også når jeg shopper nyt. Selvom vi har en sommerferie til Bali forude, så prøver jeg at have efteråret i tankerne, og således endte jeg altså med at klikke denne hør nederdel hjem. Tænker den bliver god til Bali, men også til efteråret med strik, strømpebukser og et par støvler.

Generelt har jeg en svaghed for lidt mere afdæmpede ting lige for tiden, og det er vidst også et tegn på at efteråret er på vej og jeg dermed er klar til en pause fra pasteller og prints. Jeg har hvert fald shoppet rigtig meget beige på det seneste.

Et sjældent outfit, en snak om <strong>efterårs garderoben</strong> og en rabatkode 1

Et sjældent outfit, en snak om <strong>efterårs garderoben</strong> og en rabatkode 2

Nu hvor de store striktrøjer begynder at komme frem (okay jeg ved godt vi kun har august, men jeg savner dem altså), så synes jeg også at der gerne må komme lidt ekstra fokus på accessories, så de ikke forsvinder i alt tøjet. Derfor har jeg skiftet mine mindre ure ud, med dette klassiske herre ur fra Daniel Wellington.

I dag er sidste chance for at bruge min rabatkode, hvor I får -15% på alt på danielwellington.com med koden Ditteblog og selvfølgeligt fri fragt.

Et sjældent outfit, en snak om <strong>efterårs garderoben</strong> og en rabatkode 3

Et sjældent outfit, en snak om <strong>efterårs garderoben</strong> og en rabatkode 4

Casper og jeg bruger uret som dele ur, hvilket er det smarte ved de helt klassiske ure. De passer til alt i garderoben og er så tidsløse. Desuden synes jeg at de sorte urskiver er ret så elegante.

Et sjældent outfit, en snak om <strong>efterårs garderoben</strong> og en rabatkode 5

DANIEL SILFEN taske // SOFT REBELS strik (Sidste sæson) // H&M Trend Nederdel (Udsolgt online) // DANIEL WELLINGTON ur // REEBOK sneakers

Del med nogen du holder af
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Andre interessante indlæg
Indret med farver – Sådan...
Aarhus: Planter på Budget
Den smukkeste plantebog og nye...
Interiør: Vores blå velour sofa...
Interiør: Ny billedvæg i stuen
Pizza Fredag – Opskrifter på...
Opskrift: Hurtig salat med figner,...
Boligreportagen fra vores gamle lejlighed...