Quantcast

DIY: Tassel øreringe

img_0347

Igår kastede jeg mig, sammen med en veninde, ud i dette lille krea projekt, nemlig at lave de populære Tassel øreringe. Jeg har været så uheldig at købe et par af en der sælger på Instagram, som aldrig er dukket op. Heldigvis er det slet ikke så svært at lave selv, selvom især toppen af øreringene kræver lidt præcision, hvilket jeg ikke helt har formået at gøre perfekt i første forsøg. Ovenfor ser I nemlig mit første par, som jeg lavede igår.

Jeg lagde dem ud på min Insta story og I er efterfølgende rigtig mange der har spurgt ind til dem. Jeg har brugt en DIY guide fra Chri Chri, som I kan finde lige her.

Ved næste par vil jeg gøre et par ting anderledes. Blandt andet det bånd man syer perlerne på, det vil jeg vælge i samme farve som perlerne. Så behøver det nemlig ikke blive helt lige så tæt, da det vil gå i ét med perlerne. En anden veninde tippede om, at man kan bruge stykker af karklude som bånd, da de fås i masser af farver.

Har I mod på at springe ud i projektet? Der findes virkelig mange guides efterhånden, men jeg har fået at vide at det er bedst at lave dem uden lim og ståltråd, hvilket førnævnte guide fra Chri Chri heller ikke indeholder. Alle materialer kan fås i Panduro.

 

Del med nogen du holder af
Del på facebook
Del på pinterest
Del på email
Kommentarer

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Andre interessante indlæg
Indretning af træ terrasse i...
Legetøj og aktiviteter til en...
MODU – Legetøj til aktiv...
Bryllupsplanlægning: To-do listen
Interiør: Magasinholder i massiv eg...
Ebbes fødselsdagsfest – Havefest, festpynt...
Grød, mos, kød og fisk...
IKEA Duktig legekøkken hack
Hørning: Om at flytte til...
Baby 10 måneder: Amning, måltider...
Søvnhjul – Sådan har vi...
Pizza på grill – Opskrifter...