Annonce

Interiør: DIY skrivebord i jern

skrivebord2

skrivebord

Jeg har glædet mig til at vise jer det endelige resultat af vores nye skrivebord, som min far har lavet til os. Da vi købte ny computer, gik jeg i gang med at søge inspiration til skrivebords løsninger på Pinterest, og jeg faldt over dette skrivebord. Jeg spurgte min far om han mon ville lave et til os og det ville han heldigvis gerne.

Stellet er svejset i jern og pladerne er osb plader. Jernet begyndte ret hurtigt at ruste da det var ubehandlet, så det skulle enten have noget lak eller maling. Vi endte med at beslutte os for maling, da jeg ikke var helt vild med det rustne udtryk, så det blev til en halv-mat sort. Bordet fik sidste lag igår aftes, så nu står det endelig helt klar til brug. Det blir virkelig dejligt med et arbejdsbord, i stedet for at skulle sidde ved spisebordet.

En af fordelene ved hjemmelavede løsninger er at man helt selv bestemmer målene, da vi på den måde kunne få et lille skrivebord, nu hvor vores stue ikke er kæmpe stor, men alligevel med nogle smarte hylder til opbevaring, som altid er godt når man bor småt.

Her ser I lige lidt billeder af processen, som min mor tog undervejs:

img_0377

img_0376

img_0378

Jeg glæder mig til at høre hvad I synes ♥

 

Del med nogen du holder af
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments
Andre interessante indlæg
Fine og unikke visitkort
Opskrift: Sundere bananbrød med skyr
Spa anbefaling: Vejle Fjord
Den perfekte familiebil og overvejelser...
10 ting du kan gøre...
Guide: Sådan laver du en...
Huskøb: Tanker om huskøb, boliglån...
Casper blogger: 10 ting om...