Annonce

Interiør: Vi har bygget vores egen radiatorskjuler

DSC00107

Hvis I følger med på Snapchat (dittegh) har I nok ikke kunne undgå at se hvilket projekt vi har været i gang med de sidste dage. Lige siden vi flyttede ind i lejligheden, har jeg været så træt af at se på den gamle grimme radiator i vores stue, men da de radiatorskjulere man kan købe i byggemarkeder ikke passede til vores mål, og det koster kassen at få en tømrer til at bygge en, har vi aldrig fået gjort mere ved det. Indtil i torsdags.

Vi tog ned på Godsbanens åbne træværksted. Det koster 30,- for en dagsbillet og så kan man frit bruge deres maskiner. Der er ansatte dernede, som hjælper en i gang, hvis man som vi aldrig har betjent en kæmpe rundsav før 😉 Men man skal gøre alt selv – det er hjælp til selvhjælp. Vi brugte ca 4 timer på at save alle delene ud. Vi valgte mdf plader da det er det billigste, vi kom kun af med 120,- .
Radiatorskuleren består af to sideplader, en top plade, to tværgående lister og så alle lamellerne. Det var sidstnævnte der tog længst tid at lave. Som I kan se på billedet nedenfor er der lavet indhak i alle lameller, samt fræset indhak i de to tværgående lister, så det passede sammen. Vi malede det hele i lejligheden og til sidst blev det hele samlet med beslag og trælim.

Jeg er suuuper tilfreds med resultatet, og jeg havde virkelig ikke troet vi kunne bygge den så fin alene. Jeg kan varmt anbefale at bruge Godsbanens træværksted. Vi havde en vildt hyggelig dag dernede, der er så mange kreative mennesker, men også flere som var lige så uerfarne som os.

Untitled-1

Del med nogen du holder af
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

10 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments
Andre interessante indlæg
Nye stole fra Søstrene Grenes...
Baby 1 år: Status på...
Tjekliste: Mine musthaves til baby...
REJSE GUIDE BALI – Ubud,...
At gøre hverdagen nemmere som...
Huskøb: Vi har skrevet under...
Vinter garderobe – Baby 1...
Lamper og sengetøj på budget...