Interiør: Detaljer og plakater på børneværelset

Reklame Poster Store.

Børneværelset begynder virkelig at tage form, og udover at der er kommet noget farve på væggen (mere om det senere), så er der blevet tilføjet en masse små detaljer, som gør rummet til et hyggeligt sted at være. Vi har hængt en hylde op til forskellige småting, et spejl over puslebordet til lidt nakketræning og så er der kommet plakater på væggene.

Jeg har nemlig været inde på Poster Store for at finde et par fine børneplakater til værelset og jeg bliver altid overrasket over, hvor meget det gør for udtrykket at få billeder på væggen. Jeg synes der er ved at være så hyggeligt og lige som jeg havde drømt om.

Interiør: Detaljer og <strong>plakater</strong> på børneværelset 1

Rabatkode: ditte30

Poster Store har ikke kun børneplakater, men også et stort udvalg af plakater til alle andre rum. Jeg har fået lov at dele en rabatkode på 30%, så I også kan få nogle fine motiver på væggene, uanset om I er ved at indrettet børneværelse eller trænger til fornyelse et andet sted i jeres hus eller lejlighed.

Koden I skal bruge hedder ditte30 og gælder på alle plakater, bortset fra deres eksklusive selection plakater.

Poster Stores plakater er printet på kvalitets papir, lokalt i Stockholm, hvor de startede med at sælge plakater i 2014. Plakaterne har arkiv egenskab, så de ikke bliver gule over tid.

Poster Store sælger også nogle virkelig lækre rammer, hvor jeg har valgt rammer i egetræ til mine plakater. Rammerne har akrylglas, som giver den samme smukke reflektion som rigtigt glas, men de er lettere (og dermed nemmere at hænge op), brudsikre (især vigtigt på børneværelset) og helt klare.

Interiør: Detaljer og <strong>plakater</strong> på børneværelset 2

Interiør: Detaljer og <strong>plakater</strong> på børneværelset 3

I kan nok hurtigt fornemme et dyretema i mine valg af plakater, hvor jeg blandt andet har valgt en plakat med hvaler og en plakat med skovens dyr. Udover at jeg har købt plakater og rammer, har jeg også købt passepartout til nogle af motiverne, hvilket gør udtrykket endnu mere lækkert. Husk at passepartout skal matche rammens størrelse, men plakaten skal købes en størrelse mindre.

Interiør: Detaljer og <strong>plakater</strong> på børneværelset 4

På hylden har jeg stillet den fineste surrealistiske plakat med en kæmpe hval der svømmer mod et lille skib. Den er klart min favorit og havde jeg haft mere vægplads, så havde jeg nok valgt den i et større format. Den står sammen med Hakuna Matata teksten.

Hylden er forresten fra IKEA og I er allerede en del der har spurgt til den på Instagram, men det er desværre en udgået model, som vi har haft med fra lejligheden. Har dog set at de har lavet den igen i krom.

Interiør: Detaljer og <strong>plakater</strong> på børneværelset 5

Interiør: Detaljer og <strong>plakater</strong> på børneværelset 6

Må også lige vise jer det fineste baby tæppe strikket af min mor. Fik den lille kuffert af hende, hvori der lå et lille hjemmestrikket sæt tøj, som baby skal have på hjem fra sygehuset, sammen med tæppet. Indtil da kan det pynte så fint på hylden i værelset.

Interiør: Detaljer og <strong>plakater</strong> på børneværelset 7

Interiør: Detaljer og <strong>plakater</strong> på børneværelset 8

Puslepladsen er jeg stadig ikke helt færdig med, men det hjalp lidt på hyggen at der kom et spejl og en plakat op omkring. Kunne ikke stå for den søde giraf plakat, som matcher de andre dyreplakater så fint. For at bryde udtrykket lidt har jeg valgt en anden slags ramme dertil, som er et plakatophæng uden glas.

Helt ude af kontekst (og så alligevel ikke, for jeg kommer nok til at bruge en del tid på vasketøj når først baby er kommet til verden), så har jeg også klikket en plakat med en vaskeguide hjem til vores bryggers. Synes det er en ret fin måde at få noget dekorativt på væggen i et ellers kedeligt rum.

Læs også: Indret med farver – Sådan vælger du de helt rigtige farver til dit hjem

 

Del med nogen du holder af
Kommentarer

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments
Andre interessante indlæg
Mine bolig favoritter til vores...
Marokk sildebens fliser i køkken...
Vores valg af trægulv fra...
Graviditetsdagbog uge for uge fra...
Indretning af kontor & gæsteværelse...
Flyttetanker: Alternative beliggenheder til Aarhus
Aarhus: Guide til de bedste...
Filterkaffe med Chemex Kaffebrygger