Quantcast

Daniel Silfen tasker: Hvad kan de forskellige modeller indeholde

Indlægget indeholder reklame.

Jeg har fået et par spørgsmål til mine Daniel Silfen tasker og hvad de forskellige modeller egentlig kan indeholde. Derfor tænkte jeg at jeg ville lave et lille overblik over de tre mest populære modeller; Katrine, Emma og Holly.

Daniel Silfen tasker: Hvad kan de <strong>forskellige modeller</strong> indeholde 1

Daniel Silfen tasker: Hvad kan de <strong>forskellige modeller</strong> indeholde 3

Holly er den største og er virkelig rummelig. Jeg bruger den når jeg skal have ekstra ting med, udover mine almindelige nødvendigheder, som pung, nøgler og mobiltelefon. Den kan sagtens indeholde en lille vandflaske eller en termokop, et par høretelefoner og en håndcreme. I Amsterdam havde jeg mit kamera deri, i stedet for en flaske/kop.

Daniel Silfen tasker: Hvad kan de <strong>forskellige modeller</strong> indeholde 5

Daniel Silfen tasker: Hvad kan de <strong>forskellige modeller</strong> indeholde 7

Emma er efter min mening den perfekte hverdags taske. Den kan indeholder pung, mobil, nøgler, småting som læbepomader og en lille parfume og så er der endda plads til mine høretelefoner fordi de kan bøjes, eller mit kamera.

Daniel Silfen tasker: Hvad kan de <strong>forskellige modeller</strong> indeholde 9

Daniel Silfen tasker: Hvad kan de <strong>forskellige modeller</strong> indeholde 11

Katrine tasken er til hende der ikke har behov for mange ting i sin håndtaske eller til hende der bruger den som ekstra taske, ved siden af en shopper. Den kan nemlig kun indeholde det aller mest nødvendige. Pung, mobil (min 7+ kan lige klemmes ned) og nøgler. Jeg bruger den overraskende ofte på trods af dens lille størrelse, da jeg synes den er så cool. Hvis jeg har behov for at have mere med, har jeg bare et net med ved siden af.

Daniel Silfen tasker: Hvad kan de <strong>forskellige modeller</strong> indeholde 13

Jeg håber det kunne give et lidt bedre indblik i hvor rummelige de forskellige tasker er, så I kan finde den der passer til lige netop  jeres behov. Pungen der hedder “Ida” kan findes lige her og de seje remme man kan tilkøbe til sine tasker, kan findes her.

Daniel Silfen tasker: Hvad kan de <strong>forskellige modeller</strong> indeholde 15

Mit seje avocado cover er købt i Amsterdam, da vi spiste på The Avocado Show.

Læs også: Núnoo Tasker: Hvad kan de forskellige tasker indeholde

 

Del med nogen du holder af
Del på facebook
Del på pinterest
Del på email
Kommentarer

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments
Andre interessante indlæg
Mini guide til Sønderjylland: ...
Gimm Larsen 180620 – Vores...
Min fødselsberetning – En ukompliceret...
Baby 1 år: Status på...
DIY puslebord: IKEA Ivar hack...
Legetøj og aktiviteter – Baby...
Vores billedvægge og en oversigt...
Interiør: Magasinholder i massiv eg...
Bryllupsplanlægning: To-do listen
IKEA Duktig legekøkken hack
Grød, mos, kød og fisk...
1 måned som mor til...