Dåbsgave ide: Jane Kønig Lovetag

DSC02053

På næste søndag skal min nyeste lille niece døbes. Jeg er så heldig at jeg har hele 8 niecer og 1 nevø. Mine brødre er nemlig en del år ældre end mig. Derfor har jeg efterhånden stået i den situation mange gange, hvor jeg skulle finde en perfekt dåbsgave. Jeg har ofte købt et smykke, da jeg gerne vil give dem noget, som kan følge dem resten af deres liv. Jeg har selv en halskæde som jeg fik til min dåb.

Den anden dag slog det mig, at jeg ikke nødvendigvis behøver at købe de typiske dåbssmykker i en smykkebutik, men i stedet kunne købe noget som jeg også selv synes er lækkert. Derfor faldt valget på et Lovetag fra Jane Kønig. Jeg købte det der hedder et mini-lovetag med min nieces forbogstav og med en kuglekæde til, i den korteste længde, nemlig 42 cm.

Nu håber jeg at det falder i deres smag også ♥

DSC02046

DSC02040

Ps. Min svigerinde læser ikke med på bloggen, medmindre jeg smider indlægget op på min facebook side, så derfor tør jeg godt vise gaven frem herinde før den er givet 😉

Del med nogen du holder af
Del på facebook
Del på pinterest
Del på email
Kommentarer

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments
Andre interessante indlæg
Udskydning af bryllup: Koordinering og...
1 måned som mor til...
Baby 10 måneder: Amning, måltider...
Little Unbox – Babypakker på...
Gimm Larsen 180620 – Vores...
Indretning af børneværelse (og en...
Overgangen fra mos til fingermad...
Mine mål og drømme for...
Om hjemmepasning, planer for bloggen...
Fælles økonomi, budgetter og (pensions)...
Indretning af træ terrasse i...
Bordplade efter mål – Vores...