Annonce

Casper blogger: 10 ting om Ditte

Hej derude! Mange af Jer kender nok kun Ditte fra hendes billeder, indlæg, Instagram etc. Jeg vil prøve at give jer en lille fornemmelse af, hvordan det er at bo med Ditte.

DogC

1. ”Uh, der kommer nogen!”
Der skal med jævne mellemrum tages billeder til bloggen. Her kunne man måske være af den opfattelse at Ditte stiller sig op, jeg skyder nogle billeder og det er så det. Ikke helt. For selvom Ditte gerne vil have taget billeder, skal det helst være, hvor der ikke er ret mange mennesker. Kan hun se der kommer et par stykker gående, skynder hun sig ned til mig for at ’se billederne igennem’ (også selvom jeg ikke har nået at tage nogen endnu).

2. Hvis bare det kunne ske i går…
Fra Ditte får en idé til den er bragt ud i livet går der sjældent mere end én dag. Måske blot nogle timer. Det er rigtig dejligt at have en handlekraftig kvinde i hjemmet og at se Ditte i gang med ny indretning – hun stråler! Projekterne bliver oftest klaret, når jeg alligevel har lange dage på skolen eller arbejde. Jeg hjælper dog gerne til, men mottoet herhjemme er, at hun har stort set frie hænder – så længe jeg ikke også skal bruge hele min dag på det. Det kan dog også gå lige hurtigt nok, hvor løsninger bliver lavet om igen kort efter, eller der ikke bliver målt ud inden der bores huller.

3. ”Var jeg akavet?”
Ditte er aldrig bleg for at skabe akavede situationer. Oftest kan det alt sammen foregå i Dittes hoved, men ind i mellem opstår der situationer, hvor hun efterfølgende spørger mig: ”Var jeg akavet?”. I nye omgivelser eller blandt nye bekendte vil Ditte være den, som ikke ved om man er på kram eller giver hånd. En ting er dog sikkert. Ditte formår at gøre det modsatte af vedkommende.

4. Hygge og mere hygge
Herhjemme går vi ind for at hygge. Har vi begge en fridag, kan vi kigge på hinanden og spørge, hvad vi skal. Svaret bliver som oftest ’hygge’! Det kan være vi planlægger en tur ned i byen, laver noget god morgenmad eller går en lang tur. Her i december er det dog helt sikkert, at vi skal se Juleønsket kl.20. Gerne med en kop kaffe og et stykke chokolade.

5. Ikke så god til sangtekster
Ditte kan godt lidt at synge med til radioen. Det er bare ikke altid hun lige synger det rigtige. Kan I fx gætte hvilke sange Ditte synger når hun synger: ”I’m holding my head like a kiss” og ”I came in like a rainbow”. Det er dog først når hun får det at vide, at hun kan høre at det måske ikke altid giver lige meget mening. Det er sgu meget sødt.

6. Vild med brunch
Tror efterhånden at Dittes livret må være brunch. Vi har været det meste af byen rundt for at spise brunch og har efterhånden vores favoritter. Det skal dog serveres på en tallerken. Ditte er ikke fan af brunch buffet!

7. Største ønske er en mops… Eller en baby
Ditte har et brændende ønske om at få en mops eller en baby – eller begge dele! Tiden er nok ikke til nogen af delene lige nu, men vi må se hvad der kommer først.

8. Hun kan være et barn. Et stort et.
I ordets allerbedste forstand. Der kan være dage, hvor Ditte har fået det sjove ben ud af sengen. Her kan hun være i drillehumør hele dagen og være en ren Rasmus modsat. Det kan så ske at hun bliver træt. Så vender det 180 grader og hun bliver pylret. Jeg kan kigge over på hende og hendes nedadvendende mundvige, og spørge om hun ikke vil over til mig. Det vil hun som oftest, for når hun er i det humør vil hun, som hun selv siger det: ”Være der hvor du er”. Så bliver hun som regel god igen.

9. ”Jeg har det varmt!”
Så ved man, at man nok lige skal træde et skridt tilbage. Om det har været en tur op ad trapperne med indkøb, hun har føntørret sit hår eller en helt tredje ting, så gør man bedst i at vente lidt. For hvis der er noget, der kan få Ditte op i det røde felt, så er det at prikke lidt til hende, når hun har det varmt. Det er som at lege med ilden. Lad vær’ med det.

10. Glad for at give overraskelser
Ditte elsker at give. Senest gav hun en tur til Paris (awesome!). For Ditte findes glæden mest i at vide, at den anden blev overrasket. Derfor går hun nu og ærgrer sig over, at hun ikke ventede med at give gaven til jul, da hun gerne ville have overrasket mig, i stedet for at jeg selv var med til at planlægge turen. Det samme går for gaver til hendes niecer og ene nevø. Hun kan huske, hvor fedt det var at få gaver på efterskolen, så hun har sendt en ting til sin nevø. Dertil har Ditte en andel i at pigeværelserne hos niecerne er fyldt op med ting fra filmen Frost.

Del med nogen du holder af
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments
Andre interessante indlæg
Aarhus: Letz sushi i nye...
Interview: Frivillig i Afrika
REJSE GUIDE BALI – Ubud,...
REJSE GUIDE – PARIS
Pizza på grill – Opskrifter...
Interiør: Favoritter fra Specktrum i...
REJSE GUIDE – MALLORCA
Aarhus: Din Vinbar i Jægergaardsgade