Interiør: By Garmi Leaf Plakater

IMG_3336


Jeg elsker når der kommer nyheder fra By Garmi, da de stort set altid falder lige i min smag. Denne gang var ingen undtagelse og jeg har faktisk allerede nævnt de nye plakater herinde. I dag kom de så med posten og jeg fik dem straks hængt op over sofaen. Et egetræs blad og et figen blad. Jeg synes de er SÅ smukke og så passer de ret fint ind til alle mine planter.
IMG_3335
IMG_3337

Plakaterne hænger i messing rammer fra Just Spotted.
IMG_3338

Del med nogen du holder af
Del på facebook
Del på pinterest
Del på email
Kommentarer

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments
Andre interessante indlæg
Baby 1 år: Status på...
Mine mål og drømme for...
Ebbes fødselsdagsfest – Havefest, festpynt...
Weekend ophold nær Aarhus: Langhoff...
Søskendevogn: Bugaboo Donkey Duo 3...
Grød, mos, kød og fisk...
Personlige børnebøger: Min Bedste Bog
Overgangen fra mos til fingermad...
Indkøring i institution – Dagplejestart
Sønderjylland: Gode genbrugsbutikker og tips...
2 måneder som mor til...
Pizza på grill – Opskrifter...