Interiør: By Garmi Leaf Plakater

IMG_3336


Jeg elsker når der kommer nyheder fra By Garmi, da de stort set altid falder lige i min smag. Denne gang var ingen undtagelse og jeg har faktisk allerede nævnt de nye plakater herinde. I dag kom de så med posten og jeg fik dem straks hængt op over sofaen. Et egetræs blad og et figen blad. Jeg synes de er SÅ smukke og så passer de ret fint ind til alle mine planter.
IMG_3335
IMG_3337

Plakaterne hænger i messing rammer fra Just Spotted.
IMG_3338

Del med nogen du holder af
Del på facebook
Del på pinterest
Del på email
Kommentarer

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments
Andre interessante indlæg
Søvnrutiner baby 6-7 måneder: Fra...
Grød, mos, kød og fisk...
Aarhus guide: Børnevenlige steder at...
Familie fotografering i Aarhus: Efterårsbilleder...
Fælles økonomi, budgetter og (pensions)...
At gøre hverdagen nemmere som...
Legetøj og aktiviteter – Baby...
Sprog 20 måneder – Bekymringer...
Bordplade efter mål – Vores...
Søskendevogn: Bugaboo Donkey Duo 3
Mini guide til Sønderjylland: ...
Tjekliste: Mine musthaves til baby...