Interiør: By Garmi Leaf Plakater

IMG_3336


Jeg elsker når der kommer nyheder fra By Garmi, da de stort set altid falder lige i min smag. Denne gang var ingen undtagelse og jeg har faktisk allerede nævnt de nye plakater herinde. I dag kom de så med posten og jeg fik dem straks hængt op over sofaen. Et egetræs blad og et figen blad. Jeg synes de er SÅ smukke og så passer de ret fint ind til alle mine planter.
IMG_3335
IMG_3337

Plakaterne hænger i messing rammer fra Just Spotted.
IMG_3338

Del med nogen du holder af
Kommentarer

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments
Andre interessante indlæg
TIP: Sådan får du et...
Weekend ophold nær Aarhus: Langhoff...
Barsel (som selvstændig)
Podcast anbefaling: Martiny Podcast
4 Hudpleje favoritter: Min hudplejerutine...
Vores badeværelse: Sorte detaljer med...
Vores køkken: Valg af køkkenelementer,...
Interiør: IKEA Årgang Sofa