Annonce

Budget Tip: Lübker Spa (40 minutter fra Aarhus)

Igår var jeg på tur med to veninder hvor vi havde planlagt en spa dag. Sidst vi var afsted var vi på Vejlefjord, men denne gang gik turen til Djursland hvor Lübker Golf Resort ligger. Vi var ret spændte på at opleve stedet, da det er noget billigere end andre spa steder. Vi gav nemlig kun 275,- pr. person.

Jeg glemte fuldstændig at tage billeder derinde på trods af, at vi næsten havde det hele for os selv. Det betyder nok bare at jeg fik slappet godt af og glemte alt om bloggen (sorry). Men vi var i hvert fald alle tre positive over stedet.

img_0297


SPA
Højdepunktet var helt klart vildmarkskaret hvor vi brugte det meste af tiden, nu hvor vejret var så skønt. Der er næsten ikke noget bedre end at sidde nede i det varme vand med solen lige i ansigtet og kunne mærke kulden så snart man kommer lidt op over vandoverfladen.

Udover vildmarkskaret var der damp- og spabad, pejsestue med sauna og koldtvandskar, fodbadsfontæne og hyggelig spa lounge med boblebad. Der var fri frugt, the og vand i alle områderne.

img_0295

Det tager ca. 40 minutter i bil fra Aarhus og jeg kan helt klart anbefale stedet – især i et vejr som dette hvor man kan sidde ude.

Del med nogen du holder af
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments
Andre interessante indlæg
Graviditetsdagbog uge for uge fra...
Aarhus Spiseguide: Restaurant og café...
Baby 1 år: Status på...
Spa anbefaling: Vejle Fjord
Ide til barsels- eller dåbsgave:...
Bedre nattesøvn og mere overskud
Vores badeværelse: Sorte detaljer med...
IKEA Duktig legekøkken hack