Annonce

Bryllupsplanlægning: Vielsesringe, lokation, mad og planer for dagen

Bryllupsplanlægning

Hvis I har fulgt med på story i dag, har I nok set, at vi er gået i fuld gang med at planlægge bryllup. Det er noget der har fyldt en del de sidste par måneder, da vi har været rigtig meget i tvivl om, hvordan vi skulle holde det. Især fordi vi også gerne vil holde navngivningsfest for Ebbe. Så der er en masse drømme der skal forenes med et budget.

Nu har vi endelig fået lagt en god plan og jeg vil selvfølgelig inddrage jer i hele processen.

Til jer der ikke har fulgt med så længe, så friede Casper til mig i september 2018. Det har jeg skrevet om her: Om vores forlovelse og tanker om bryllupsplaner

<strong>Bryllupsplanlægning</strong>: Vielsesringe, lokation, mad og planer for dagen 1

Dato, lokation og plan for dagen

Vi har besluttet os for at holde en kombineret bryllups- og navngivningsfest, som bliver holdt Lørdag d. 4/4-2020 (pæn dato, ikke?).

Vi skal vies på Aarhus Rådhus om formiddagen, hvorefter vi gerne vil have en uformel dag med venner, familie og masser af børn. Der skal være plads til alle.

Vi har netop i dag været ude at se det sted hvor dagen skal holdes. Det er i Låsby på Østerskovgård, som er et sted vi har fået anbefalet. Det ligger ca. 25 minutter fra hvor vi bor, og er lige præcis de rammer vi har søgt efter. Uformelt og hyggeligt.

Vi har teamet op med Pernille og Anna som står bag “By Cerise” (reklame). Jeg har fulgt dem på Instagram siden de startede og jeg glæder mig så meget til at lægge planer for dagen, sammen med dem. De skal nemlig hjælpe os med at pynte lokalerne op og det lover altså godt, med alt det pynt de har på deres nye webshop.

Ift. mad så er planen at der bliver serveret en 3 retters menu som buffet, efterfulgt af bryllupskage og kaffe. Om aftenen skal vi have “skrub-af-mad” og øl og så må vi se hvor lang tid folk bliver hængende.

Tøj og vielsesringe

Faktisk har jeg endnu ikke besluttet om jeg vil have en reel bryllupskjole på, da tanken er, at det skal være meget afslappet og med fokus på, at det også er en navngivningsfest. Men en eller anden ny og fin kjole skal jeg ud at finde til dagen.

Vielsesringene er bestilt og de blir lavet af Mille Rubow, som holder til på Godsbanen i Aarhus. Casper købte min barselsgave hos hende, som er en fin ring med et “E” på. Da jeg så at hun lavede håndlavede smykker ud fra ens ønsker, vidste jeg at hun skulle lave vores ringe. Jeg sendte nogle ønsker og tanker om design og i dag har vi så været forbi for at prøve størrelser og udvælge modeller, ud fra de voksfigurer hun havde støbt. Hun kommer til at dele processen med ringene på hendes Instagram, da jeg har sagt at de ikke er hemmelige. Jeg synes nemlig det kunne være spændende at følge med i hele processen.

<strong>Bryllupsplanlægning</strong>: Vielsesringe, lokation, mad og planer for dagen 2

Videre planlægning

Nu har vi lige siddet og fået et overblik over budget og hvad der skal gøres fremover. Der er allerede en lang to-do liste, så de næste måneder bliver travle. Heldigvis elsker jeg at planlægge den slags. Det første må være at få helt styr på tidsplanen for dagen, så vi kan få sendt invitationer ud. Gæstelisten er nemlig lavet.

I stedet for at sende både “Save the date” og rigtige invitationer ud, så sender vi invitationerne afsted allerede nu. Det bliver elektronisk, så ikke noget fancy. Vi må spare hvor vi kan.

Maden er stort set på plads. Det fortæller jeg mere om når vi nærmer os, men det bliver den nemme (og lækre) løsning med catering. Mangler bare at finde ud af, hvad vi skal have som “Skrub af mad”.

Drikkevarer medbringer vi selv og jeg tænker vi køber det hele ind over grænsen.

Bryllupskagen skal vi have fundet en der kan lave. Har I nogle gode bud? Jeg ville så gerne have at Liv Martine skulle lave vores kage, da jeg har fulgt hendes kageunivers så længe efterhånden. Men hun laver desværre ikke kager på bestilling længere.

Da der kommer rigtig mange børn med, skal vi også have fundet på nogle forskellige aktiviteter til dem. Jeg forestiller mig et tegne hjørne, noget ansigtsglimmer, bland-selv slik buffet osv. Men igen – hvis I har gode ideer, så må I meget gerne skrive dem i kommentarfeltet. Måske andre også kan få gavn af dem.

Billederne er taget af Niloka.

 

Del med nogen du holder af
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments
Andre interessante indlæg
Lad os snakke lidt om...
Interiør: Mogens Koch Bogkasser
REJSE GUIDE – HAMBORG
En status på huset, overtagelse...
Little Unbox – Månedlige overraskelser...
Opskrift: Hjemmelavet pizza
Børneværelset: Puslepladsen og hvad den...
Loppefund: Lamper jeg har købt...