Annonce

Bordplade efter mål – Vores nye pastel gule skrivebord

I dag er første dag på vores nye kontor og imens Ebbe sover på 3. time, nyder jeg at sidde og arbejde ved vores nye (lange) skrivebord. En bordplade efter mål, som vi har fået lavet hos Thorsø.

Casper arbejder også hjemmefra og da vi begge har en del arbejdstimer i huset, er det skønt at der er plads til os begge ved skrivebordet. Bordpladen går fra væg til væg i vores kontor.

Læs også: Indretning af kontor & gæsteværelse i nybyg – Nu med farve på væggen

Bordplade efter mål

Bordplade efter mål

Thorsø – Bordplade efter mål

Bordpladen er bestilt hos Thorsø, som tilbyder at lave bordplader efter mål. De har et bredt udvalg af både overflader, farver og trækanter. Faktisk er der 27 laminat farver og 21 linoleums farver at vælge imellem. Så der er virkelig noget for enhver smag.

Farve- og materiale prøver

Inden man bestiller sin bordplade kan man få tilsendt farveprøver på de forskellige overflader. Jeg havde både bestilt farveprøver på linoleum og laminat, og så havde jeg bestilt nogle forskellige nuancer af gul og lyserød. Mit endelige valg faldt på en pastel gul laminat overflade. Farven hedder “Giallo Murano” og er den perfekte gule pastel farve hvis I spørger mig. Egentlig havde jeg oprindeligt tænkt, at jeg var mere til linoleum end laminat, da jeg frygtede at overfladen kunne blive for blank. Men laminatet har virkelig et lækkert mat udtryk.

Både laminat og linoleum er overflader der er nemme at rengøre og vedligeholde, da begge materialer er slidstærke og holder i mange år. Vi har selv et linoleums spisebord og jeg vil egentlig ikke anbefale det ene frem for det andet. Jeg synes man skal bestille prøver på begge dele, og efterfølgende vælge ud fra den farve man bedst synes om.

Hjemmekontor

Bordplade efter mål

Valg af farve

Når man skal vælge farve til sin bordplade, er det selvfølgelig vigtigt at tænke farven ind i den sammenhæng den skal indgå i. F.eks. vægfarve og de øvrige møbler i rummet. Nu er jeg sikkert også “farvet” af at skulle bruge bordpladen som foto baggrund engang imellem, men i den forbindelse har jeg også overvejet om bordpladen skulle være mørk eller lys.

Nu hvor vores bordplade skulle bruges på kontoret, syntes jeg det var oplagt at vælge en lidt mere vovet farve, end hvis det havde været til et spisebord. Jeg kiggede derfor fra start på både gul og lyserød. Den lyserøde linoleum i farven “Powder” er nemlig også virkelig smuk. Men jeg er meget tilfreds med den gule vi endte med.

Bordplade efter mål - Vores nye <strong>pastel gule</strong> skrivebord 1

Bordplade efter mål - Vores nye <strong>pastel gule</strong> skrivebord 2

Montering af bordplade

Vi har selv monteret bordpladen med nogle trælægter på væggen, som den hviler på i begge ender. Da bordpladen er meget lang (over 2 meter), har vi understøttet den med en afstiver, så den ikke begynder at bue på midten på sigt.

Jeg synes det giver et virkelig fint og let udtryk med en bordplade, frem for at mere kompakt skrivebord på ben.

Efter at vi har monteret vores, har Thorsø fået en rigtig fin løsning til montering af bordplader. I kan finde deres ben og ophæng på webshoppen.

Bordplade efter mål - Vores nye <strong>pastel gule</strong> skrivebord 3

Det er svært at tage et godt billede mod lyset, men I får lige et enkelt af hele bordpladen, inkl. Caspers plads.

Bordplade efter mål - Vores nye <strong>pastel gule</strong> skrivebord 4

Bordplade efter mål - Vores nye <strong>pastel gule</strong> skrivebord 5

Vores bordplade er den der hedder “Classic table top” med egetræs kanter. På billedet her håber jeg at I kan fornemme, at kvaliteten virkelig er i top. Jeg synes det er sådan en smuk bordplade.

Lad mig endelig vide hvis I har nogle spørgsmål.

Kontoret er malet i den smukkeste beige farve fra Dyrup, som hedder “Summer suede”. Synes de to farver er så flotte sammen.

Del med nogen du holder af
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

18 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments
Andre interessante indlæg
Hotel anbefaling Mallorca: Hotel Son...
Aarhus Overnatning på Book1 Design...
Status på Huskøb: Ny indflytningsdato
Huskøb: Vores proces som førstegangskøbere...
Interiør: Vores lejlighed er i...
Spisebord efter mål – Bordplade...
København: Restaurant Anbefalinger
REJSE GUIDE – ALICANTE