Interiør: Ny lampe fra IKEA Jassa kollektionen

img_0439


Det er vidst lidt tid siden jeg har delt bolig billeder på bloggen, så indtil soveværelset er helt færdigt, får I lige et par fra stuen, hvor der også er sket lidt nyt. Jeg har nemlig været i IKEA for at købe en ny lampe til soveværelset og da faldt jeg over lamperne fra “Jassa” særkollektionen. Jeg blev så vild med dem, at jeg også måtte have en med hjem til hjørnet i stuen. Vi manglede noget lys i det hjørne og da vi har lidt for mange møbler og derfor ikke har plads til en standerlampe, er den et ret godt alternativ.

img_0440Billedvæggen viste jeg i indlægget her, men på disse billeder kan I måske lidt bedre fornemme sammenhængen. Tv møblet har jeg lavet et indlæg om her.

img_0441


img_0442
img_0443
I dag er jeg alene hjemme hele dagen og aftenen, hvilket jeg altid frygter lidt på forhånd, da jeg simpelthen synes det er så kedeligt. Men forhåbentlig kan jeg få brugt tiden fornuftigt på bloggen. Der kommer også et par stykker og køber noget tøj fra min salgsside på Instagram (@ditteblogshop), hvor jeg har lagt alt det op jeg ikke fik solgt på Tradono markedet i søndags. Min garderobe er virkelig skræmmende tom lige nu, så måske jeg skulle lave et indlæg med alt det jeg drømmer om at fylde den op med.

Jeg håber I får en skøn tirsdag ♥

Del med nogen du holder af
Kommentarer

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments
Andre interessante indlæg
Mine 10 mest læste indlæg...
Haveliv: Vi planlægger vores kommende...
Mini guide til Sønderjylland: ...
Mælkefri kost og refluks
Legetøj og aktiviteter til en...
Aarhus: Planter på Budget
Aarhus: Karma Sushi
Little Unbox – Månedlige overraskelser...