Annonce

Beauty favoritter i maj

Indlægget indeholder reklamelinks.

Det er ikke så ofte at det handler om beauty produkter her på domænet, men da jeg tester en del forskellige mærker, får jeg med jævne mellemrum lyst til at dele de produkter, som bliver en del af min faste rutine. Der er et enkelt produkt jeg har fået i gave, resten har jeg selv købt.

img_0424


Pudderdåsernes lækre produkter har jeg sværget til i noget tid. Jeg har dog lige haft en pause, da jeg har testet nogle produkter mod min urene hud. Nu vil jeg tilbage til at bruge i hvert fald T-zone peelingen, som er en creme du smører under din dagcreme, som mindsker porrer og urenheder. Ikke kun i T-zonen, men der hvor du har behov for den. Den skulle også være rigtig god til mænd, især efter barbering, og de har derfor lavet den i en grå emballage også, men med præcis samme indhold. Da jeg skulle bestille købte jeg også en “Alt i en makeupfjerner“. Selvom jeg er god til altid at rense mit ansigt morgen og aften, så orker jeg ikke alt for mange trin, så denne er helt perfekt og tager også nemt mascaraen.

img_0425
Ansigtsbørsten fra Magnitone er jeg nærmest blevet afhængig af, siden jeg købte den først på året. Jeg har lige haft et par uger uden den, da den var gået i stykker, og det var forfærdeligt. Jeg kan virkelig mærke tydelig forskel på min hud når jeg har brugt den, da den exfolierer huden (blidt), så alle små ujævnheder forsvinder. Det er så skønt at smøre ansigtcreme på efter man har brugt den, da huden bare er helt glat og fin. Børsten er vandtæt, så jeg har min liggende i badet, hvilket gør det super nemt at huske at bruge den. Derudover holder den virkelig batteri længe, så man ikke hele tiden skal lade den op.

img_0426

Tørshampoo! Jeg vasker mit hår hver eneste dag, selvom jeg godt ved at det ikke er godt for håret. Men selvom jeg bruger tørshampoo forebyggende, så bliver mit hår simpelthen alt for hurtigt fedtet. Og hvis der er noget der kan ødelægge min selvtillid, så er det altså at rende rundt med fedtet hår. Jeg bruger dog alligevel tørshampoo, da jeg synes det er perfekt at style håret med og give volume. Især når man har verdens fladeste og tyndeste hår. Denne Light texture spray fra Ingredien er min nye favorit.

img_0427
Kevin Murphy har jeg skrevet om en del gange, fordi jeg simpelthen elsker hans shampoo og balsam. Jeg har den seneste uge testet noget andet shampoo og balsam, men da jeg havde købt balsammen fra Kevin Murphy igen, huskede jeg hvorfor det er den jeg sværger til. Der skal så lidt i og alligevel blir håret bare silkeblødt bagefter. Derudover er hans “Anti gravity spray” fast inventar på mit badeværelse, da den også kan bruges som varmebeskyttende spray og så fedter den ikke i håret.

img_0428


Til sidst har jeg jo lovet en opfølgning på min Mason Pearson børste. Altså jeg ved ikke om jeg som sådan kan mærke en forskel på om mit hår er blevet sundere af at bruge den, da den jo skulle trække det naturlige fedt fra hovedbunden ud i håret og dermed pleje spidserne. Men når det er sagt, så er jeg virkelig glad for den og jeg tror ikke jeg nogensinde vil gå over til en anden børste igen. Den er nemlig virkelig god til mit fine hår, som nemt filtrer og så er den vildt behagelig mod hovedbunden. Så jeg kan hvert fald sagtens anbefale den.

Er der mon nogle af produkterne I er blevet fristede til at prøve? ♥

Del med nogen du holder af
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Andre interessante indlæg
Aarhus: Brunch hos Gorm’s Pizza
Planter: Monstera tips
Interiør: Ox Denmarq bar bord...
Aarhus: Café Fika
Mine mål og drømme for...
Opskrift: Sundere bananbrød med skyr
Den perfekte sofa kombination: Ellis...
Aarhus Spiseguide: Restaurant og café...