Annonce

Beauty favoritter i marts

Indlægget indeholder reklame.

I tog heldigvis godt imod min nye føljeton i sidste måned, hvor jeg viste mine beauty favoritter frem. Derfor har jeg selvfølgelig også udvalgt nogle favoritter fra marts.

I var et par stykker der efterspurgte tips til ansigtsmasker, så jeg har taget lidt forskelligt med i indlægget. Jeg elsker nemlig selv at bruge ansigtsmasker.

Beauty <strong>favoritter</strong> i marts 1

Beauty <strong>favoritter</strong> i marts 2

Beauty <strong>favoritter</strong> i marts 3

Jeg er blevet så glad for Essies kollektion af Gel lakker. De holder længere og ligger bare flottere på neglene. Min favorit lige nu er “Pinned up“. Husk at holdbarheden forlænges ved at bruge top coaten hver anden dag ca.

Beauty <strong>favoritter</strong> i marts 4

Nu hvor solen begynder at komme mere og mere frem har jeg fundet lidt forskellige ansigts solcremer frem, så jeg husker at få dem på. Man ved jo aldrig hvornår man lige får lyst til at nyde en kaffe ude i solen, så det er altså vigtigt at være dækket ind.

En af mine favoritter er “Alt i en beskyttelse” fra Pudderdåserne. Det er en dagcreme med lidt farve i og så indeholder den faktor 40. Jeg går normalt ikke med foundation til hverdag, men denne er så let at have på huden.

Beauty <strong>favoritter</strong> i marts 5

Denne balm fra Balance me, er et multiprodukt der kan bruges overalt på kroppen, hvor man har brug for lidt ekstra pleje. Jeg bruger den mest som læbepomade, da den forebygger forkølelsessår, som jeg døjer rigtig meget med. Især bruger jeg den om aftenen inden jeg skal sove, som en forebyggende læbemaske.

Det er en fin lille rejsestørrelse, så man altid lige kan have den med i håndtasken.

Beauty <strong>favoritter</strong> i marts 6

Masker. Jeg er for nyligt blevet præsenteret for mærket Mádara og jeg synes virkelig de laver nogle lækre produkter.

SMART (reklamelink) er en mud mask, som passer til alle hudtyper, men som især er god til at rense urenheder. Derudover er den velegnet til os i de sene 20’ere eller 30’ere, da den indeholder alderskorrigerende vitamin A, hudforbedrende vitamin B3, aminosyrer, gode bakterier og essentielle mineraler, som alle arbejder på at reducere ældningstegn, holde huden i balance og give en masse energi til huden.

RE:GENE har jeg endnu ikke fundet online, men den er også først lige blevet lanceret i marts, så hold øje på Nicehair, hvor den garanteret snart kommer online.

Det er en antirynke og ansigtsløftende maske, som opstrammer, udglatter og genopretter volumen i huden. Ja det lyder meget fancy, men helt nede på jorden så er den bare virkelig skøn at få på huden. Jeg bruger den om aftenen og lader den faktisk bare sidde natten over og min hud er så blød dagen efter.

Beauty <strong>favoritter</strong> i marts 7

Jeg har flere gange delt min kærlighed for Karmamejus produkter. Denne Cleansing Balm er min absolutte favorit og hvis I kun skal prøve én ting fra kollektionen, vil jeg anbefale denne.

Det er en gel som smøres i ansigtet og på halsen morgen og aften. Den er så blød og kølende og så snart den kommer i kontakt med huden, bliver den til en flydende olie, som masseres godt ind i huden. Herefter vaskes den af med vand, hvor den bliver til en fugtgivende rensemælk.

Faktisk gik der lidt tid før jeg kom rigtigt i gang med at bruge den, men nu vil jeg aldrig undvære den igen. Jeg bruger den altid så snart jeg kommer hjem om eftermiddagen/aftenen for at få vasket min makeup af og det er simpelthen min yndlings rutine at få vasket “dagen af” og få ny creme i ansigtet.

Beauty <strong>favoritter</strong> i marts 8

Selvbruner. Nu hvor forårstøjet begynder at komme frem får jeg lyst til at få lidt kulør. Her bruger jeg altid Vita Liberata selvbruner (reklamelink) og jeg har netop opdaget denne nye variant. Det er en skum uden farve, som gør at den ikke smitter af på tøjet efter man har påført den.

Den er ligesom de andre varianter super nem at påføre. Jeg bruger altid en påføringshandske (reklamelink) for at få det helt jævnt og så husker jeg altid at skrubbe huden med en god bodyscrub inden, så alle døde hudceller er væk. Det giver det bedste resultat.

Beauty <strong>favoritter</strong> i marts 9

Nogle andre masker jeg kan anbefale er disse sheet masks. Jeg er generelt ret vild med konceptet at man ikke skal stå og smøre en maske ud i ansigtet, men bare kan lægge den på ansigtet i ét stykke. Her er både en dybdegående rensemaske og en fugtgivende maske.

Del med nogen du holder af
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Andre interessante indlæg
AARHUS: Italiensk, social dining på...
10 måder at optimere sin...
Aarhus: De bedste takeaway steder
Stue: Sådan får du tv’et...
Ebbes fødselsdagsfest – Havefest, festpynt...
En søndag i Esbjerg, Hjerting...
Indretning af børneværelse (og en...
DIY puslebord: IKEA Ivar hack...