Annonce

Beauty favoritter i maj

Indlægget indeholder reklame.

Det var faktisk lidt begrænset hvad jeg havde af nye favoritter at hive frem til dette indlæg. Den ene grund er nok årstiden. Jeg bruger hvert fald ikke så meget forskelligt i den her tid. Mindre makeup, masser af solcreme og håret får oftest lov til at lufttørre.

Den anden grund er at jeg jo er i fuld gang med at teste en masse hudpleje fra Dermalogica, i samarbejde med Hudplejeinstituttet. Det får sit helt eget indlæg når jeg har brugt det i lidt længere tid.

Beauty <strong>favoritter</strong> i maj 1

Vi kan jo lige starte ved solcremen. Jeg er blevet ret glad for de her fra Avivir når jeg skal på stranden. Der er ingen parfume i, så jeg synes de har den der lidt underlige lugt som creme har, når der ikke er parfume i. Men til en tur på stranden hvor jeg alligevel skal i havet synes jeg de er super gode. Nemme at fordele, vandafvisende og så plejer de huden med den økologiske aloe vera. Jeg har både faktor 15 og 30 og så bruger jeg deres aftersun som aftenen.

Beauty <strong>favoritter</strong> i maj 2

Sidst jeg var forbi AS Hairstudio, købte jeg også lidt produkter med hjem, da de er forhandlere af mit favorit hår brand Kevin Murphy. Den lilla “Shimmer me blonde” er en plejende olie på spray, som jeg bruger i spidserne. Både for at pleje og for at give noget glans til håret. Den er virkelig god til hår der er blevet lysnet, da det ofte kan ende med at se tørt og kedeligt ud.

Hvis ikke man er blond kan jeg anbefale den her plejende olie. Den er lidt for tung til mit fine hår, men den er virkelig lækker at have i spidserne.

Den blå “Bedroom hair” introducerede min frisør Simone mig til og den får altså en fast plads på badeværelset fra nu af. Det er en voks på spray, som giver struktur og volumen, uden at håret bliver stift som hvis man bruger en hårlak. Den er virkelig god at spraye i naturligt hår for at give lidt ekstra spil, men også hvis man har lavet krøller og skal have dem til at holde. Den er udsolgt via mit link lige nu, men kan altså købes hos AS Hairstudio på Østergade (Sidegaden ved Salling).

Beauty <strong>favoritter</strong> i maj 3

Det gik lige op for mig at det vidst var på tide at gøre noget ved vinter fødderne, inden de skulle vises frem i sandaler. Fodbadesalt og fodcreme fra Matas’ mærke My Moments giver en skøn “hjemme spa” følelse uden at det behøver være særlig dyrt. Jeg har tidligere anbefalet en body scrub og butter fra samme mærke, som jeg stadig bruger en gang om ugen ca.

Beauty <strong>favoritter</strong> i maj 4

Beauty <strong>favoritter</strong> i maj 5

Jeg blir så glad når produkters emballage ser sådan her ud. Er det ikke fint? Bioxidea er et fransk mærke som jeg først for nylig har lært at kende. Jeg er hurtigt blevet ret glad for deres øjen serum. Især om morgen hvor jeg ofte kan have ret hævede øjne. Den påføres med en massagekugle, som sammen med serumen er med til at opfriske huden og minimere rande og hævelser.

Beauty <strong>favoritter</strong> i maj 6

Jeg ved godt at jeg næsten har en læbebalsam med i alle mine beauty indlæg, men jeg elsker virkelig at have en masse forskellige, så jeg både kan have dem i tasken, på natbordet og hvor jeg ellers har brug for dem. Den her fra Matas Natur koster kun 30,- og den er altså virkelig god.

Beauty <strong>favoritter</strong> i maj 7

Læs også:

Beauty favoritter i april

Beauty favoritter i marts

Beauty favoritter i februar

Del med nogen du holder af
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Andre interessante indlæg
Drenge garderoben – Favorit webshops...
TIP: Sådan får du et...
Beauty favoritter i maj
Little Unbox – Månedlige overraskelser...
Interiør: Magasinholder i massiv eg...
Indretning af træ terrasse i...
Vores badeværelse: Sorte detaljer med...
5 tips til at opdatere...