Beauty favoritter i februar

Indlægget indeholder reklame.

Jeg har tænkt på, at det er alt for sjældent at der kommer beauty anbefalinger her på domænet. Mine skabe bugner med lækre produkter, da jeg ikke ved noget bedre end at forkæle mig selv med en god creme eller noget lækkert shampoo. Derfor kommer der til at være et månedligt indlæg herinde med mine beauty favoritter. På den måde bliver produkterne også præsenteret imens de er mest aktuelle – fx. er der denne gang flere produkter som er rigtig gode her i kulden.

Jeg glæder mig til at høre hvad I synes om min nye føljeton ♥

Beauty <strong>favoritter</strong> i februar 1

Jeg skulle virkelig prøve at begrænse mig nu hvor det var første gang, da der var så mange ting jeg gerne ville have med. Men jeg har prøvet at udvælge så der både er noget duft, noget pleje, lidt makeup og nogle styling produkter.

Beauty <strong>favoritter</strong> i februar 2

SARD Kopenhagen;
Et bæredygtigt, organisk hudpleje brand der produceres i Danmark. Emballagen er miljøvenlig og produkterne er baseret på 100% naturlige ingredienser.

Serum: Jeg har virkelig fået øjnene op for at bruge en serum under mine cremer. Serumen her er med til at genopbygge huden og er derfor også rigtig god hvis man har ar eller døjer med uren hud. Den fugter, opstrammer og udglatter huden.

Ansigtscreme: Ansigtscremen er en creme til alle hudtyper, med antiage effekt. Den indeholder en masse basisolier som kan suppleres med andre olier eller en face mist, alt efter hvilken hudtype man har. Jeg har kombineret hud og bruger den derfor alene, ovenpå min serum. Den fugter godt og er især god her i de kolde vintermåneder.

Beauty <strong>favoritter</strong> i februar 3

Maybelline mascara: Jeg har endelig fundet mig en mascara, som er god til mine korte vipper. Det var faktisk i forbindelse med Maybelline x Gigi Hadid samarbejdet at jeg opdagede den, men den kollektion blev jo kun solgt midlertidigt. Heldigvis fandtes den også uden det ellers ret så fine lyserøde design, men med samme gode indhold. Den får mine vipper til at se længere ud og så skiller den vipperne rigtig godt ad, uden at klumpe.

Jorgobé Håndcreme: En fugtgivende håndcreme er næsten et must her i de kolde måneder. Jeg er blevet rigtig glad for Jorgeobés, som fugter og beskytter i op til 72 timer. Udover at prikkerne på kassen den kommer i er virkelig fin, så hentyder de også til de A+E-vitaminer der er indkapslet i sorte perler i cremen. De aktiveres ved påføring og giver huden øjeblikkelig antioxidantbeskyttelse. Håndcremen absorberes hurtigt og efterlader hænderne (og neglebåndende) silkebløde, uden at fedte.

Beauty <strong>favoritter</strong> i februar 4

HH Simonsen føn: Så har vi endelig fået bestilt en ny føn. Vores den gamle var simpelthen så dårlig og ikke mindst virkelig tung. Det er altså noget man lige bør tænke over når man køber en føntørrer.

Den nye føn er fra HH Simonsen og har både en luft- og varme kontrollerende knap. Når det skal gå super hurtigt sætter jeg begge på max og mit hår er tørt på under 5 minutter. Hvis jeg har lidt bedre tid og gerne vil have et naturligt bølget look, sætter jeg både luft og varme på laveste niveau, indtil jeg tilsidst afslutter med at bruge knappen til kold luft, for at “låse” håret.

Fønen har ion-teknologi, som modvirker krusninger og elektrisk hår.

Wet Brush: Min ultimative favorit børste er fra Mason Pearson, men denne fra HH Simonsen er især god til det våde hår, så jeg bruger den altid når jeg lige er kommet ud af badet. Den er rigtig god hvis man har tendens til filtret hår efter bad.

Beauty <strong>favoritter</strong> i februar 5

Rudolph Care deo: Jeg synes selv at 165,- er ret meget for en deo, men jeg er simpelthen så glad for denne, at jeg køber den hver gang. Den holder altså også i lang tid. Den indeholder ikke antiperspiranter, som mange andre deo, men indkapsler i stedet lugt ved hjælp af det naturlige krystal “Potassium Alum”. På den måde får huden lov til at ånde og bevare sin naturlige balance.

Karmameju øjencremeMin ultimative lifesaver! Jeg er virkelig begyndt at se træt (ja faktisk smadret) ud de fleste morgener. Det må være noget med alderen der nærmer sig de 30. Øjencremen lysner øjeblikkeligt mørke områder omkring øjnene og mindsker de fine linjer og eventuelle hævede omgivelser. Jeg er netop gået i gang med min nr. to, og den første holdt altså i over 4 måneder, da det er meget lidt man bruger af den hver gang.

Det lyserøde spejl er forresten dette ♥

Del med nogen du holder af
Kommentarer

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments
Andre interessante indlæg
Vores badeværelse: Sorte detaljer med...
Fine og unikke visitkort
Mit ammeforløb og tips fra...
Aarhus: Restaurant Himmel og Hav
Aarhus Spiseguide: Restaurant og café...
Skønheds favoritter: Karmameju produkter
Haveliv: Vi planlægger vores kommende...
Interiør: DIY skrivebord i jern