Beauty: 2 produkter jeg ikke troede på, men som nu er uundværlige i min renserutine

Indlægget indeholder reklame (produkter er modtaget i gave).

Kender I ikke de der produkter man hører om, som man tænker er unødvendige? Sådan havde jeg det blandt andet med de populære “Facemists” som bruges før ansigtscremen eller i løbet af dagen når man trænger til en opfriskning. Jeg syntes ærlig talt det lød lidt underligt og kunne ikke helt se hvad det skulle gøre for min hud.

Beauty: 2 produkter jeg ikke troede på, men som nu er <strong>uundværlige i min renserutine</strong> 1

De to produkter jeg vil fremhæve i dag er begge produkter som jeg i starten tænkte som et “unødvendigt trin” i en i forvejen ret lang renserutine. Det skal handle om Dermalogicas “Antioxidant Hydramist” og “Skin Hydrating Booster“, som jeg blev præsenteret for i forbindelse med mit samarbejde med Hudplejeinstituttet.

De sidste par uger har jeg været løbet tør for lige netop de to, og først i går har jeg været forbi Guldsmedgade for at hente nye forsyninger. Som jeg også snakkede med dem om nede på Hudplejeinstituttet, så har jeg virkelig haft svært ved at undvære dem. Jeg døjer ret meget med tør hud (oveni urenhederne) og det er virkelig kommet til udtryk imens jeg har holdt en pause med produkterne. Min hud er begyndt at skalle flere steder og jeg har haft svært ved at få min makeup til at ligge jævnt.

Beauty: 2 produkter jeg ikke troede på, men som nu er <strong>uundværlige i min renserutine</strong> 2

Hydramisten bruger jeg lige efter jeg har renset med min gel. Når huden er helt afrenset og nærmest hungrer efter fugt er det virkelig den bedste følelse at spraye med den kølige mist og efterfølgende smøre ansigtscreme på, som er så nem at fordele på den allerede fugtede hud.

Udover at selve følelsen er rar, så hjælper den også med at reducere aldringstegn, da den har opstrammende egenskaber og så fugter den i dybden.

Beauty: 2 produkter jeg ikke troede på, men som nu er <strong>uundværlige i min renserutine</strong> 3

Boosteren er en væske der påføres lige før eller sammen med ansigtscremen. Jeg bruger den de steder i ansigtet hvor jeg virkelig trænger til fugt. Især på kinderne har jeg tendens til de hvide milier, som kommer når man har tør hud, så der er den virkelig uundværlig. Den fugter i dybden, udglatter huden og mindsker fine linjer.

Det var faktisk mest pga. prisen og dens lille størrelse at jeg håbede på at den kunne undværes, men den gør virkelig en forskel og så er den også meget drøj i brug. Jeg har brugt min hver eneste morgen og aften i 3,5 måned før den var tom.

Beauty: 2 produkter jeg ikke troede på, men som nu er <strong>uundværlige i min renserutine</strong> 4

Beauty: 2 produkter jeg ikke troede på, men som nu er <strong>uundværlige i min renserutine</strong> 5

Så ja, jeg er hvert fald blevet klogere og vil til enhver tid anbefale alle at bruge en facemist sammen med deres dagcreme og boosteren hvis man, som jeg, døjer med tør hud.

Jeg håber ikke det er nødvendigt at skrive det, men husk at jeg aldrig vil anbefale noget medmindre jeg virkelig mener det. Jeg ved hvor mange penge man bruger når man døjer med uren hud og skal finde de helt rigtige produkter. En læser skrev den anden dag at hun havde læst min anbefaling og efterfølgende havde købt et “starter-kit” for at prøve det af. Man kan også købe produkterne i små rejsestørrelser (som jeg kommer til at skrive mere om i forbindelse med Bali), hvilket også kan være en god mulighed for at afprøve produkterne.

Læs også: Hudproblemer: Ansigtsbehandling og min rense rutine

 

Del med nogen du holder af
Kommentarer

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments
Andre interessante indlæg
Casper blogger: 10 ting om...
Musikhuset Aarhus: 3 forestillinger jeg...
De første billeder fra huset
Ide til barsels- eller dåbsgave:...
Hørning: Om at flytte til...
Om vores forlovelse og tanker...
Graviditet: Om fødselsforberedelse, ammehjælp, slyngevejledning...
Aarhus: Brunch hos Ffood