Babyudstyr – Mine favoritter fra Filibabba

Babyudstyr favoritter

Rabatkode

Lige siden Ebbe var lille har vi brugt Filibabbas lækre bløde tekstiler, som er en del af mine babyudstyr favoritter. Nu har de lige lanceret deres nye, fine webshop og jeg har i den anledning fået lov at dele en rabatkode med jer. Den giver -20% på hele shoppen og koden I skal bruge er “ditte20”. Koden gælder til og med d. 11. juli 2021.

I indlægget her vil jeg dele nogle af mine egne favoritter til inspiration. Både nogle vi har brugt siden Ebbe var lille og nogle jeg har købt nu hvor Uffe er kommet til verden.

gots certificerede tekstiler

Måske er I faldet over begrebet “GOTS certificeret” før, men hvis ikke vil jeg lige kort uddybe hvad det dækker over. Filibabba er nemlig et af de få danske brands, der producerer produkter med GOTS certificerede tekstiler. Det betyder at man som forbruger kan være sikker på, at alle bomuldstekstiler er produceret ansvarligt gennem hele værdikæden. Altså lige fra bomuldsmarken og indtil du står med produkterne i hænderne. Det vil sige at der er styr på arbejdsvilkår som; ingen børnearbejde, mindsteløn, begrænset arbejdstid, ingen diskrimination samt rettigheden til frit at vælge beskæftigelse. Der er fokus på økologi og ikke mindst bæredygtighed.

Jeg synes selv det kan være nærmest umuligt at gennemskue som forbruger, hvis et brand reklamerer med at de f.eks. er bæredygtige. Derfor er sådan en certificering virkelig guld værd, da man kan være sikker på at der også er handling bag ordene.

Babyudstyr favoritter
Babyudstyr - Mine favoritter fra <strong>Filibabba</strong> 1

Mine favoritter

Jeg har bestilt dette fine GOTS certificerede sengetøj til Uffe. Det er i satinvævet bomuld og simpelthen så blødt. En drøm at ligge sin lille baby i. Det har den fineste blå farve, med små skibe, bølger og hvaler på og så kommer sengetøjet i et stofnet, som man kan bruge når man skal på tur eller indkøb. Vi har et sengesæt i samme kvalitet fra da Ebbe var lille og det er stadig lige så lækkert og blødt efter mange vaske.

I sengen ligger der en babynest, som vi også har til Ebbe. Det er nok den ting jeg har fået flest spørgsmål på, når jeg løbende har vist billeder fra Ebbes seng. Han bruger den stadig og den er uundværlig for ham. Vi har nemlig prøvet at tage den ud af sengen, for at se om Uffe kunne overtage hans. Men han ligger så uroligt uden den. Det er en babynest, hvor madrassen kan lynes af og hvor man kan åbne den i bunden. Det gør at han kan bruge den lige så længe han har behov, da den fungerer som en “slange” eller rand rundt i sengen.

GOTS certificeret baby udstyr

Bade tekstiler

Kunne ikke stå for de her fine bade tekstiler til begge drenge. Et badeslag til Uffe i en smuk rustrød farve og en lille morgenkåbe til Ebbe. Jeg har købt størrelse 3-4 år til ham, så der er lidt plads at vokse i. Morgenkåben har vi virkelig ofte manglet om morgenen, til lige at tage omkring ham inden han får tøj på. Eller efter bad.

Børne service i silikone

Denne nyhed har jeg glædet mig til at tage i brug. Service i 100% silikone i smukke farver. Jeg kunne altså ikke stå for farven peach, selvom vi har to drenge. Synes det er så fint at mikse det. Tallerkener og skåle er med sugekopper under, så det står fast på bordet. Kopperne står også godt fast grundet silikone materialet og så synes jeg de har en rigtig god størrelse.

Det her minder mig om at vi om få måneder skal i gang med grød og mos til Uffe. Det er altså ikke noget jeg ser frem til (så meget nemmere bare at amme), men nu har vi i det mindste noget fint service til det.

Sommer nyheder

Der er også landet nogle rigtig fine sommer nyheder på webshoppen, i form af badebassiner, badevinger og baderinge i fine farver. Jeg har købt et lille badebassin til Ebbe i samme farve/print som sengetøjet, samt en badering til når vi skal på camping. Der er nemlig en (udendørs) pool tæt på campingpladsen. Men jeg tænker også den vil være god på stranden, hvis vi tager ham med lidt længere ud i vandet end vandkanten.

Badebassinet skal vi have op i haven senere på ugen, når temperaturerne igen nærmer sig de 27 grader. De eftermiddage er altså svære at komme igennem uden vandleg synes jeg. Ebbe insisterer på at være udenfor når han kommer hjem fra dagpleje og der blir virkelig varmt i vores have, når solen står på.

Filibabba babyudstyr

Når I shopper på Filibabbas webshop, bliver produkterne sendt i deres nye FSC certificerede kasser med tilhørende papir tape. Endnu en vigtig certificering, der sørger for at der ikke bliver fældet flere træer, end skovene kan nå at reproducere.

Husk at bruge koden “ditte20” når I checker ud. Jeg håber I finder nogle fine sager når I går på opdagelse på webshoppen. Der er hvert fald et virkelig godt udvalg af både babyudstyr og børneinteriør. Med fokus på fine farver, print og designs.

Læs også: Shop mine favoritter – babyudstyr

Del med nogen du holder af
Kommentarer

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Andre interessante indlæg
Graviditet: Skønheds produkter og behandlinger
Opskrift: Sundere bananbrød med skyr
Spa anbefaling: Vejle Fjord
Mælkefri kost og refluks
Et sjældent outfit, en snak...
Min fødselsberetning del 1 –...
Loppefund: Lamper jeg har købt...
Bagom bloggen: En typisk arbejdsuge...