Annonce

Baby Dreamer: Den sejeste pusletaske til både mor og far

Reklame Baby Dreamer – Pusletaske til både mor og far.

I fredags kørte vi ind til Aarhus for første gang, siden vi er blevet tre. Både Casper og jeg trængte til at komme lidt ud af barsels hulen, da tiden flyder ret meget sammen for os. Det er selvfølgelig lige som det skal være, når det hele stadig er så nyt. Men snart er der kun en uge til at Casper starter på job igen, og vi vil gerne lige nå at komme lidt ud sammen inden. Det kræver altså lidt øvelse at komme væk fra hjemmet med sådan en lille størrelse første gang.

Vi fik pakket en pusletaske, Ebbe blev ammet og puslet og så kørte vi afsted.

Baby Dreamer: Den <strong>sejeste pusletaske</strong> til både mor og far 1

Baby Dreamer: Den <strong>sejeste pusletaske</strong> til både mor og far 2

Baby Dreamer: Den <strong>sejeste pusletaske</strong> til både mor og far 3

Baby Dreamer pusletaske til både mor og far

Pusletasken er fra Baby Dreamer og er virkelig genial til at holde styr på alle Ebbes små sager. Den kan foldes helt ud, så man har et godt overblik over alle de små rum og lommer, hvor tingene kan have hver deres plads.

De fire første rum passer perfekt i størrelsen til bleer og vådservietter. Netlommen med lynlås bruger vi til mindre sager og cremer og det store rum ude til højre til stofbleer. Det område kan også bruges som pusleunderlag, hvis man er et sted uden pusleplads, hvilket er rart at have som en sikkerhed. Så har vi altid et rent underlag at ligge ham på uanset, hvor vi er.

Baby Dreamer: Den <strong>sejeste pusletaske</strong> til både mor og far 4

Når man har fordelt tingene i taskens forskellige rum, lyner man tasken sammen til en rygsæk. Herefter kan der også fyldes løse dele ned i. Vi havde også tasken med da vi skulle til Sønderjylland til mine forældre, hvor vi var i tre dage. Det var så rart at vi kunne have alt Ebbes tøj og ting samlet i én taske, da den er så rummelig.

Det er også på denne måde at man får fat i tingene, når der skal pusles. Man behøver nemlig ikke folde den ud hver gang, da alle rum er tilgængelige ovenfra.

Baby Dreamer: Den <strong>sejeste pusletaske</strong> til både mor og far 5

Første tur til Aarhus som familie på 3

I fredags var pusletasken så med på tur til Aarhus, hvor vi startede med at gå en god lang tur for at få Ebbe til at sove. Har virkelig savnet at gå tur i Aarhus’ smukke gader. Det er bare lidt mere inspirerende end herude i forstaden, hvor der kun er stisystemer.

Da han sov bestilte vi en let frokost på Go’ Kaffe på Ingerslevs. Vores elskede gamle hood. Tænkte det var et godt sted at være nybegyndere, hvis nu han vågnede, hvilket viste sig at være rigtigt. Der kunne vi nemlig sidde lidt for os selv, da han skulle ammes. Første amning i offentligheden, hvilket heldigvis gik fint. Det skal altså lige overvindes de første gange.

Baby Dreamer: Den <strong>sejeste pusletaske</strong> til både mor og far 6

Det der med at køre i barnevogn skal også lige øves lidt mere. Måtte stoppe en del gange undervejs for at trøste og give sut, men han faldt i søvn til sidst.

Baby Dreamer: Den <strong>sejeste pusletaske</strong> til både mor og far 7

Jeg fik lokket Casper med på billederne, så I kan se hvor sej pusletasken er, selv til mændene. Den kan nemlig bruges på flere forskellige måder; Den kan bruges med skulderstrop og hænge over skulderen eller på barnevognen, og så kan den bruges som rygsæk. Sidstnævnte synes jeg især gør den far-venlig.

Baby Dreamer: Den <strong>sejeste pusletaske</strong> til både mor og far 8

Forrest på pusletasken er der en lille lomme, som vi bruger til vores egne ting, som pung, mobil og nøgler. Så er der også styr på dem.

Baby Dreamer: Den <strong>sejeste pusletaske</strong> til både mor og far 9

Baby Dreamer: Den <strong>sejeste pusletaske</strong> til både mor og far 10

Baby Dreamer: Den <strong>sejeste pusletaske</strong> til både mor og far 11

Tasken vi har er lavet af genanvendt polyester og er vandafvisende og nem at tørre af, både udenpå og indeni. Den føles generelt virkelig kraftig i kvaliteten og så elsker jeg det enkle, minimalistiske design, som selvfølgelig også er med til at gøre den perfekt til både mor og far.

Hvis I også mangler en lækker pusletaske, der kan holde styr på alle de sager man skal have med, når først man har en lille med på tur. Så kan I bruge rabatkoden “ditteblog” hos Baby Dreamer og få 10% på tasken.

Læs også: Børneværelset: Puslepladsen og hvad den indeholder

 

Del med nogen du holder af
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments
Andre interessante indlæg
Sådan får du ekstra lommepenge...
Nespressos nye Vertuo maskine –...
Guide: 10 tips til at...
Mit ammeforløb og tips fra...
Påske søndag og de sidste...
Graviditet: Skønheds produkter og behandlinger
Send dine frakker til rens...
Planter: Monstera tips