APP anbefaling: Shop og spar penge med CashbackAPP

Reklame for CashbackAPP

Inden I smutter videre og tænker at den app jeg vil fortælle jer om, er endnu et koncept hvor man skal bruge kort, vouchers eller kuponer, så vent lige indtil I har hørt hvor nemt og smart en app det er. CashbackAPP er nemlig et loyalitetskoncept, som virkelig er det nemmeste at bruge.

Man downloader app’en, tilføjer sine Dankort og så shopper man bare helt som man plejer, udenom app’en. Den registrerer nemlig selv via ens Dankort, om man har handlet et sted der tilbyder cashback, så man på den måde sparer penge på sine køb.

Lige nu findes der omkring 1000 butikker og webshops som tilbyder cashback, og der kommer hele tiden flere til. Cashback belønningen er en %-del af dit køb, hvilket er individuelt fra butik til butik. Du starter som nyt medlem med at have 20 kr. cashback belønning stående på din cashback konto, som en lille velkomstbonus. Herefter begynder du at spare penge på dine køb, hvis de steder du shopper er at finde i app’en.

Du betaler altså det fulde beløb i butikken eller på webshoppen med dit tilmeldte Dankort, fuldstændig som du plejer uden at gøre fysisk brug af app’en, hvorefter du kan se din cashback i app’en et par dage senere.

Jeg har blandt andet handlet hos Osuma.dk som er en online dagligvarebutik, der leverer dine varer lige til døren. De tilbyder 2% cashback uanset hvilken dag du handler og uanset hvor meget du handler for.

APP anbefaling: Shop og spar penge med <strong>CashbackAPP</strong> 1

APP anbefaling: Shop og spar penge med <strong>CashbackAPP</strong> 2

Jeg kunne virkelig godt blive afhængig af at handle ind online. Jeg synes det er meget mere overskueligt end at gå rundt i en dagligvarebutik. F.eks. brugte jeg fanen “Økologi” en del, hvor de har samlet de mest populære økologiske varer. Man kan også bruge søgefeltet hvis man i forvejen har lavet en indkøbsliste.

APP anbefaling: Shop og spar penge med <strong>CashbackAPP</strong> 3

Mine indkøbsvarer blev bragt lige til køkkenbordet så jeg slap for at slæbe hjem i poser, nu hvor vi ikke har bil, hvilket selvfølgelig var det bedste af det hele.

APP anbefaling: Shop og spar penge med <strong>CashbackAPP</strong> 4

Et andet sted jeg har fået cashback fra, er Trøjborg butikken Troy.

APP anbefaling: Shop og spar penge med <strong>CashbackAPP</strong> 5

De tilbyder 7% i cashback når man handler i butikken, og som I kan se i app’en på billedet, giver de 10% i cashback ved første køb. Så du handler til fuld pris i butikken, men efter et par dage kan du i app’en se, at du har fået 10% af dit køb tilbage. Igen er det altså uden at vise app’en i butikken, den registrerer det selv via dit Dankort.

Troy butikken har det fineste interiør og de sødeste baby ting. De har nemlig haft deres omgivelser rigtig meget i fokus da de skulle købe ind til butikken, så alt interiør er småting som kan være i de fleste Aarhus lejligheder, og børne- tøj og ting er til de helt små størrelser, inden familien typisk flytter væk fra byen. Det synes jeg er ret godt tænkt.

Alt keramik er håndlavet, så der er så mange fine, unikke ting.

APP anbefaling: Shop og spar penge med <strong>CashbackAPP</strong> 6

APP anbefaling: Shop og spar penge med <strong>CashbackAPP</strong> 7

Jeg kunne slet ikke få øjnene væk fra de smukke vaser, hvor glaseringen er krystalliseret, hvilket giver den smukkeste overflade og farve sammenspil. Som I kan se kom der en gul skønhed med mig hjem.

APP anbefaling: Shop og spar penge med <strong>CashbackAPP</strong> 8

Nu har jeg 108,- stående som afventende cashback i min app, efter at jeg har handlet hos hhv. Osuma og Troy. Når jeg har nået 500,- kan jeg trykke på udbetal og få pengene ind på min konto.

Første gang årligt jeg vælger at udbetale bliver der fratrukket 200,- i administrationsgebyr, men herefter får man udbetalt sin fulde cashback belønning.

APP anbefaling: Shop og spar penge med <strong>CashbackAPP</strong> 9

Jeg ved ikke med jer, men jeg synes virkelig det er smart og hvis man bare en gang imellem handler hos en af CashbackAPPs samarbejdspartnere (hvilket der nok er ret stor sandsynlighed for, blandt de mere end 1000 butikker og webshops), så kan det jo kun betale sig at downloade app’en og tilmelde sine kort.

Hvis I også vil begynde at spare penge på jeres shopping og indkøb, kan I følge linket, indtaste jeres telefon nr. hvorefter app’en hentes og I kan tilføje jeres Dankort. Herefter er I klar til at modtage cashback.

Del med nogen du holder af
Kommentarer

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Andre interessante indlæg
Spa anbefaling: Vejle Fjord
3 steps til rengøring og...
Opskrift: Vietnamesisk nudelsalat med Onglet...
Opskrift: Lækre hjemmelavede Gourmet Hotdogs
Overgangen fra mos til fingermad...
Interiør: Vores sofabord fra Ox...
REJSE GUIDE – AMSTERDAM
Aarhus: Morgenmad hos Bernth