App Anbefaling: 7 Minute Workout

img_0669


Nu har jeg brugt app’en 7 Minute Workout i et par uger og tænkte at det var på tide med en anbefaling af app’en her på bloggen. Jeg synes nemlig den kan noget rigtig godt. Jeg bruger den hver morgen og det tager som navnet siger, kun 7 minutter. Der er 12 træningsøvelser med 10 sekunders pause imellem, hvilket gør at intensiteten er høj de 7 minutter man er i gang.

Jeg har for lang tid siden gået i fitness center og jeg ved med mig selv at jeg ikke kommer afsted særlig ofte og at det bestemt ikke giver mig noget glæde. Jeg tror virkelig på at når jeg i stedet laver øvelserne hver eneste dag, så må det være lige så godt som hvis jeg kun kom afsted i fitness 1 gang om ugen. Samtidig sørger jeg for at gå en masse lange ture i højt tempo, indtil jeg igen kan løbe (min hofte driller stadig). Jeg kan allerede nu mærke at øvelserne bliver nemmere, så selvom vægten står stille, giver det en masse styrke. Jeg har selv tilføjet en enkelt rygøvelse da jeg døjer lidt med smerter i min læn når jeg står op i mange timer på mit arbejde, men det kan man jo selv tilpasse ift. hvad man har brug for.

img_0668
img_0667


Jeg har købt en måtte til formålet da jeg synes trægulvet er lidt for hårdt. Derudover skal man bruge en stol der kan holde til at man træder op og ned på den, samt en væg der er fri. Det var næsten det største problem herhjemme da vi har møbler og billeder overalt 😉

Noget god musik i højtaleren og så er stuen på 1 minut forvandlet til et lille træningslokale.

img_0670
Har I mon mod på at være med? ♥

Del med nogen du holder af
Kommentarer

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Andre interessante indlæg
Aarhus: Lima – Nyt Peruviansk...
Aarhus: Den ultimative brunch (og...
Graviditet: Gratis babypakker
Huskøb: Tanker om huskøb, boliglån...
Sønderjylland: Kolonihaveliv i Tønder
Et sjældent outfit, en snak...
Musikhuset Aarhus: 3 forestillinger jeg...
REJSE GUIDE – ALICANTE